Prvi glooos

  1. Komentar sa Blica, nije trol

    jancy | Nedelja, 30. 12. 2012. 00:17h
    neregistrovan korisnik

    @i : Jer ti imas usi? samo cu to prokomentarisati. Ona prelepo peva (kritike su bile upucene vibratoru koga je bilo malo vise od pozeljnog)

  2. ja još nisam svarila činjenicu da je ispao ivan
    jebem im mater, više ne gledam

  3. Realno se mora ispratiti farsa do kraja, ali sledece godine svakako ne gledam. Steta je sto sou ima potencijala, ali ga drugorazredni ziri i trecerazredna produkcija srozavaju na nivo karaoke veceri u Domu kulture u Maloj Mostanici.

  4. ma jebote, žiri i nije toliko loš,
    koliko činjenica da mentalno zaostala publika odlučuje ko ide dalje, a ko ne
    pa logično da će pobijediti najveći patetik ili onaj ko ima najviše para
    šta drugo slušaju djeca od 12 godina, do lejdi gagu jebenu, šta zna idiot šta je školovan glas
    jebi se publiko!!!!!!!!!!!!

  5. ja još nisam svarila činjenicu da je ispao ivan

    Reci da troluješ molim te. Mislim, generalno se slažem sa većinom stavova ovde, ali to je šou koji moja ćera veoma rado prati jer je za njen uzrast (sedam godina), a Ivan je verovatno najškolovaniji falšer koji se ikad pojavio na ovakvom takmičenju. Sem toga, lik je pun sebe, a nema dovoljno inteligencije da to i isprati. Svaku subotu navijam da on ispadne.

  6. Takav sistem, lepo organizatorima, lep honorar i žiriju, mora to neko da plati.
    Lično (naravno) ne glasam, niti se mnogo podatresam oko tih ispadanja. Pratim redovno i ima se šta i pogledati, bude super nastupa.
    A i oni što ispadnu, odlična im je reklama, možda iskoriste priliku.
    I takO..

  7. Мене највише нервира што немају уживи бенд.

  8. I kako to da niko još nije pevao Ramu?

  9. Ovo što Bruce kaže. Ko mu jebe mater što zna da peva ko iz bureta. Pffff. I onaj pederko čupavi što ga keva ljubakala na sceni molim Boga dispadne. Pumper do pobede. Siroma čovek, nije školovan pevač jedini sevap pomoći.

  10. Realno se mora ispratiti farsa do kraja, ali sledece godine svakako ne gledam. Steta je sto sou ima potencijala, ali ga drugorazredni ziri i trecerazredna produkcija srozavaju na nivo karaoke veceri u Domu kulture u Maloj Mostanici.

    то, морам видети колико далеко циркус може ићи. можда сања победи

  11. Победиће она која најбоље пуши. Или онај.

  12. Cek nije valjda da neko veruje da su ono zaista glasovi publike?! Skrbavu Sanju su svi procitali i pljuju je na sva usta, ne postoji nijedan jedini njen navijac, groblje jos kaze da je iz Beograda, iako je iz Peci, dakle odrice se i svog siptarskog porekla...sve verujem da tetka Milanka Karic salje esemesove, pa nema vise Karic Mobtel pa da se salju poruke bahato, mora da se stedi...odlutah u prici - skrbava Sanja nema nijednog glasaca, a nijednom nije bila u duelu, Q.E.D.
    Pre bih sebi odsekao klitoris nego sto bih glasao za nekoga u ovoj farsi!

  13. Sem toga, lik je pun sebe, a nema dovoljno inteligencije da to i isprati. Svaku subotu navijam da on ispadne.

    Meni on ispočetka djelovao upravo tako kako ga ti opisuješ, dok nisam počela da pratim, i lik je car, jbt, a to kako ih oni predstavljaju u onim skečevima prije pjesme, blago mi se povraća, koji je ono transfer blama. nisam kompetentna da govorim o falširanju i tim muzičkim jezikom da pričam, jer se ne razumijem, al mi je od muških on ubjedljivo najbolji. jedino on, mirna (jer je takođe kvalitetan pjevač), eventualno sara bi i mogli nešto da urade poslije završetka ove farse od šoua, i ona sanja, koja ne znam ni ja kako iz emisije u emisiju nastavlja da prolazi, al eto, već je u tom muzičkom svijetu, pa će ovim sebi samo otvoriti nova vrata.
    nevena, zoran i boris su tipičan adnan babajić sindrom, pobijediće i više niko nikad neće čuti za njih, sem ako eventualno boris ne pojede govno i snimi neki narodnjački album.

  14. ма какви гласови публике. да су гласови публике, не би жири био толико луд да избаци ивана, а не зоју. зоја и сања су требали пре 5 емисија да испадну, јебем им матер

  15. Радјард Куплунг

    Победиће она која најбоље пуши. Или онај.

    ТАКОЕ!

  16. A kako je Bugarin zapenio da izbace Ivana, sav se uneo u ubedjivanje ostalih, znao sam da Ivan ispada, opasno mu je nabio komplekse, mada nikad nece nista uciniti u pevanju, iako je dobar pevac.

  17. само да испадне она смрадина маснокоса што је ономад довео кеву на бину како би сакупио који глас на патетику.
    а сара треба да добије, крца девојчурак.
    џери, за ово

    groblje jos kaze da je iz Beograda, iako je iz Peci, dakle odrice se i svog siptarskog porekla...

    те набијем на курац. онако, без лубриканата.

  18. а сара треба да добије, крца девојчурак.

    Više sam poruka posl'o za Saru, nego nego ovde za ktitora.
    Malo me ćerka naložila, a i meni nekako simpatična.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.