Prvi glooos

  1. Nisam ljubomorna, samo mislim da je Zokee bolja riba.

  2. Od onakve lepe devojčice sa cvetićem u kosi šta ispade - stara ofucana kurava...

  3. Na slici koju je okacio Stog najrealnije se vidi kakav je ljuti prosek. A na njeno pevanje i kozji glas ne bih zalud akao tastaturu.

  4. RomarioO
    Od onakve lepe devojčice sa cvetićem u kosi šta ispade - stara ofucana kurava...

    тај фазон. елегантно попуњена Јеца из трафике у крају је тотално боља прилика од ове курве, а чак фура и цветић који јој је убрао Мића гедора кад му је уплатила 150 кинти допуне а он имао само 100 па ће 50 да донесе сутра.

  5. Е, који је Вукашин Брајић овај Зоки Станић.

  6. а чак фура и цветић који јој је убрао Мића гедора

    zakljucajte temu? mica gedora lolololo

  7. сару сам готивила због сценског наступа и харизме, али у последњих пар емисија се толико издигла и глуми неку светску звезду, а такмичи се у пгсу, пресмешно. треба је мало спустити на земљу

  8. Primetio sam da na ovom i drugim sajtovima ženke opasno hejtuju Saru, dakle na vukajliji, fejsu, jutjubu, među komentarima na blicu i ostalim novinama, onda javne ličnosti ženskog pola. Jebote, da li je moguće da vam je mala Sara nabila tolike komplekse? Podržavate neka bezlična stvorenja poput Nevene koja je pogubljena i uplašena na onoj sceni ko riba koja snima svoj prvi pornić. Ali jbg, ne osećate se ugroženo pored nje, ali zato kad vidite Saru na sceni i kad vidite kako je gutaju očima vaši momci, prijatelji, braća, očevi, čak i majke koje joj se dive kakve pokrete i glas ima, vas obuzme neki bes pa morate doći na internet jer nemate nigde drugde i ispoljiti vašu isfrustriranost. To je moj utisak, a verujem da će se i drugi muškarci, ali i žene koje nisu iskompleksirane složiti.

  9. sara je baš dobra čka, al' bolje da je kod bosišljčića i samo da igra i da ne otvara usta. pišti.
    a nevena je i lepa i ima baš lep glas. i gotivim je još od 2007-me :D

  10. Kad je onaj pumpadzija zaboravio tieks, ziri je bio u fazonu:"To ne sme da se desava! Nemoj da se ponovi!", a kad je Sara zaboravila i na kraju zaplakala jel je lose otpevala, oni su kao u fazonu:"Ma moze svakome to da se desi. Nemoj da drugi vide tvoje slabosti." Ne vole ljudi takmicare koji su pod protekcijom zirija. To se odmah oseti.

  11. Ne možeš porediti pumpadžiju sa bilo kim od njih, on nije pevač nego maskota šoua.

  12. samo mi je smešno što misliš da je bilo ko ljubomoran na nekog sa tv-a.
    po toj logici nikada ne bih gledala matrix 2 i 3 zato što je monika beluči najbolja čka i pobogu svi je gutaju pogledom i nelogodno mi je.
    znaš, većina žena ne želi da bude objektivizovana, fetišizovana. žene zapravo ne vole da se na njih posmatra isključivo kao na predmet požude. jer, naravno, to nije jedina stvar koju imaju da ponude.

  13. Evo šta sam ja pročitao iz tvog posta
    "Blabla, nisam ljubomorna, blabla, a zapravo jesam čim se branim, blabla" :)

  14. ahahahha pa, pre će biti da sam ljubomorna na nevenu jer je dve godina mlađa od mene i druga je godina faxa, isto k'o ja.
    :D

  15. Nemoj sad Nevenu, zna se da se Marija Šerifović opasno primila na nju. Stalno glasa i smara o njoj, verovatno će joj ponuditi saradnju nakon PGS, samo ne znam u zamenu za šta, jadna Nevena :(

  16. Kakva kurac Sara, krs riba, raspad, sad da izadjem do prodavnice naci cu 3 bolje kasirke, koje uz to nece biti nafurani raspali kreteni. Da je bar skromna i normalna, bila bi prosek, ovako je go kurac - nafurani prosek, najgora vrsta od svih!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.