Prvi glooos

  1. Неам појма, нешто ми их пуно изгледало. :Д

  2. Možda ih ima puno, ali je Mirna jedna jedina! :D

  3. Јел то она црна што се накарадно обукла на крају?

  4. Nije se obukla nego su je obukli. :)

  5. Добра је, јеб'о би је. :)

  6. odaberite im pjesmu žiristratori

  7. Ja bih je vodio na večeru i kupio bih joj cveće. :D

  8. Koja pička? Daj sliku

  9. pa mogla bi se otresti

  10. Cccc, kakvi ste, samo mislite zadovoljiti svoje životinjske nagone, cccc...

  11. Такмичење је го курац. Пумпаџија је много лош, форсира се његов шарм (?!), а он форсира патетику како је болесан већ 3-4 недеље. Јеботе, каква је то прехлада? Не би да грешим душу, али сумњам да прехлада може да толико да утиче на глооос.

  12. Pumpadžija toliko ne zna da peva, da mu treba zabraniti i da progovori, a ne da zapeva. Već sam napisao jednom na ovoj temi i ponovo ću - Ovo takmičenje je teško sranje, pošto je jasno da za sve ove koji se takmiče niko više nikad neće čuti ništa kad se završi emisija.

  13. Ovo takmičenje je teško sranje, pošto je jasno da za sve ove koji se takmiče niko više nikad neće čuti ništa kad se završi emisija.

    Ову реченицу треба урамити.

  14. Tačno, onog lika što je pobedio prošle godine si mogao videti i čuti u njegovom gradu, sad ga nema nigde.

  15. Pardon, mislio sam na drugog finalistu.

  16. I Sara se vadi stalno na prehladu, kakva je to prehlada koja utiče na pamćenje pa ona zaboravi tekst pesme? Svejedno je najbolša!
    http://www.alo.rs/resources/img/26-09-2012/intext_big/37375-sara4.jpg

  17. Stole Piksii

    On barem ume da peva za razliku od Sare, koja ima najjadniji glas od svih učesnika. Mislim, ni ne smeta mi to, smeta mi što napaljeni pavijani ne priznaju da glasaju za nju jer su pavijani, nego se kriju iza spika tipa ima scenski nastup harizma kurac palac. Koje kenjanje jebote.
    juče

    Што си љубоморна Бутт? хехе
    Сара има харизму, свиђа ми се њен сценски наступ.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.