Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja znam jednog pecarosa i jednu cicu, vrlo dobro:)))) Cak odlicno...Uskoro cu upoznati i jednog Diznijevog junaka:))) Tu mi je koleginica sa faxa, ali nisam namerno htela da saznam ko je ovde na Vuki..dogovorile se da to sama otkrijem:))
uf....celt, obi, trltrl, dzimi, piro, neo, sos, gamby, jtu, muerrrte, mali prst, crying knife, psv, euterpa, black_hole, surovi, christine, i neki za koje sam slucajno saznala da imaju i ovde profil a znam ih iz neke druge price...
mislim da je to to :)
Ne znam nikog, ali znam da ima nekoliko valjevaca na Vukajliji.
i ja sam tako cula :-)
Valjevchana
Valjevčaninčavina:)))
Valjevčanjanjanjanjanjanjanjanjanajnja....
Barem tako zvuči kada JEDNA autorka iz Valjeva krene nešto da mi priča... :p
Upozn'o obija, surovog, kelta, leelu (:p), džimija, gambija, prsta, nožić, jtu, muerta, ujka vanju, moku, nea, dj anu, euglenu, meduzu, sosa, emiliju, euterpu, krissić, psv, bendera, kolačića, litijuma... blabla... Ima još...
Sa nekima se čujem ali nisam ih vid'o in the flesh, i tako to. :D
njanjanjnanjanjanjanja
:PPPP
znam da ti nedostajem :P
Ako ne dovedeš Kelta sa sobom, ima da mi nedostaješ za stalno! :p
PS: Šta bi sa majcom i doživotnom zalihom Ginisa?
http://listen.grooveshark.com/#/song/Dream_On/322775 - evo ti pesma za ovo gore :)
a dolazi kelt 11og.
nisam ni mislila da ti ja nedostajem zbog sebe :P
Ma, nedostaješ mi... (nastavak na pvt) :D
Slavk0
Samo jednog,al ne smem da kažem ko je,da mu ne natovarim svoje hejtere.
Kraljevčanina :)
Ja ne znam nikoga, nekako su svi drugačiji uživo.
nema razlike kada se dlan osloni o tebe :)
Ne mogu da kažem da ih poznajem, ali sam imao prilike da upoznam elennu, euglenu, black hola, PSV-a, malog prsta, MarijanuP, JTU-a, bok! i muertea.
Хајде да се мало реактивирам на форуму:
Обеликс, Сос, Пиро, Први српски вампир, Мали српски вампир, Ђана, Емилијета, Џими, Нео, Др. Јанковић, Сунђер Боб Дедолоне, Медуза, Логос, Грок Грок, Мулуца... - очи у очи.
Тулумбац - хот преко телефона и месинџера.
Artemidu,Neobavestenog,Zevonju i Gambija.. :)
Ne znam nikog uživo... Ma koliko zastrašujuće to zvučalo.
Eh, da upoznao MirjanuTheGreat pre par dana...