Fejs,ming,dzimi,natnat,nadzakbaba,energy,marcipam,reme,predrazinjo,mara munja,zmia,sos,stefan kostic,dub,remac,muss,messalina,elektricar,butina,javio,penzioner,uros,lemaja,storma,crna bo,komercijalni predah,katija,mylyca,mrmoon,hugochavez,wojtek,tetka drol,matrix,borko,Myth, i jos toliko al nemerem se setim svih nikova
ovi likovi sto sam nabrojao nisu ljudi koji su se okupili sinotj vec odgovor na temu tako da mrs na drugu pa kukajte tamo :)
Blackhole, Celt, Džimi, Predražinjo, Penzioner, Messalina, Energija, Korleone, Javio, Wojtek, Barracuda, Uroš, Mr. Ming, Gvozdenović, Gamby, Burzum, Smarko, Dankan Ferguson, Mr. Moon, Johnny Kurajber, Triša, Tom Ripli, Fejzbukmanijak, Električar, Zyclon, Mylyca, Maksimilijan Morel, Industrial, Hugochavez, Surovi, Mara Munja, Stefan Kostić, Zmia, Bvdlga, Tetka Drol, Buksnetina, Fatman, Remorker, Natnat, Pjer Boja, Myth, Enemyofthefreeworld, Čiča, Stiven, Lemaja, Rockangel, Nadžakbaba, Borko, En_Dotter, Christine, The ktitor, Ludi Čak, Leela, LickItGood, Buttinacookiejar, Euterpa, Dub, Hipnos, Marcipan, Jogurt_kifla, PajkoNP, Forget_me_not, Pufna, Midori, Prank Master, Chupavi, Jabuchillo, Posmatrač, još dva autora koja poznajem a tek sam skoro provalio da imaju nalog zaboravio sam kako se zovu ođe, i još 6-7 autora kojima sam isto zaboravio nikove i uvek postoji mogućnost da sam nekog nesvesno propustio. :D
EDIT: Lotosov cvet, Jocko, Оrka....
verovatno je bilo nešto privatno kao i u većini slučajeva što bude :P
Pih, sad sam ukapirala da nikoga ne znam :((((
Што бих те разбијао?
ovi likovi sto sam nabrojao nisu ljudi koji su se okupili sinotj vec odgovor na temu tako da mrs na drugu pa kukajte tamo :)
Damn it, secam se :D
I dalje nikoga :) Za neki dan idem u BG pa ako ima neko okupljanje...
sutra u 8 na trgu ;)
e do kurca :)
Не познајем само Џафтару, све остале сам упознао.
Blackhole, Celt, Džimi, Predražinjo, Penzioner, Messalina, Energija, Korleone, Javio, Wojtek, Barracuda, Uroš, Mr. Ming, Gvozdenović, Gamby, Burzum, Smarko, Dankan Ferguson, Mr. Moon, Johnny Kurajber, Triša, Tom Ripli, Fejzbukmanijak, Električar, Zyclon, Mylyca, Maksimilijan Morel, Industrial, Hugochavez, Surovi, Mara Munja, Stefan Kostić, Zmia, Bvdlga, Tetka Drol, Buksnetina, Fatman, Remorker, Natnat, Pjer Boja, Myth, Enemyofthefreeworld, Čiča, Stiven, Lemaja, Rockangel, Nadžakbaba, Borko, En_Dotter, Christine, The ktitor, Ludi Čak, Leela, LickItGood, Buttinacookiejar, Euterpa, Dub, Hipnos, Marcipan, Jogurt_kifla, PajkoNP, Forget_me_not, Pufna, Midori, Prank Master, Chupavi, Jabuchillo, Posmatrač, još dva autora koja poznajem a tek sam skoro provalio da imaju nalog zaboravio sam kako se zovu ođe, i još 6-7 autora kojima sam isto zaboravio nikove i uvek postoji mogućnost da sam nekog nesvesno propustio. :D
EDIT: Lotosov cvet, Jocko, Оrka....
U jbt, Reme, lakse ti je bilo nabrojati ove sto ih ne znas.
Taj rad Džeri. :)
A jel sad ja Reme?
Lemaja,Blackhole, Reme, Predražinjo, Penzioner, Marcipan, Midori, Prank Master, Messalina, Energija, Korleone, Javio, Wojtek, Barracuda, Celt, Uroš, Mr. Ming, Džimi, Gamby, Dankan Ferguson, Mr. Moon, Fejzbukmanijak, Električar, Maksimilijan Morel, Hugochavez, Bvdlga, Tetka Drol, Buksnetina, Remorker, Lotosov Cvet, Myth, Enemyofthefreeworld, Čiča, Rockangel, Nadžakbaba, Borko, Ludi Čak, LickItGood, Buttinacookiejar, Hipnos, PajkoNP, Forget me not, Jabuchillo, Jocko
Valjda nisam nekoga zaboravila...
Ja nikoga ne poznajem...
Lažeš Džemale.
Познајем уживо члан шести закона. Умал додем на мардељ због истог...
Де знам, лупам...
+1
Doter
Lemaja, natnat, Jocko, Reme, Pjer88, gamby, PrankMaster, Midori, Triša, wojtek, Džimi, Myth, električar, Nadžakbaba, Borko, Uroš, Energija, Messalina, Ming, Penzioner, Buksnetina, Sylar011, Mrmun, PajkoNP, StefanKostić, Fetman, Christine, Fejzbukmanijak, Jocko, Dr Janković, i još neke koje sam zaboravio.