Чланови које познајем "уживо"

1. e ovo je već mašina :P

2. Blackhole, Celt, Džimi, Predražinjo, Penzioner, Messalina, Energija, Korleone, Javio, Wojtek, Barracuda, Uroš, Mr. Ming, Gvozdenović, Gamby, Burzum, Smarko, Dankan Ferguson, Mr. Moon, Johnny Kurajber, Triša, Tom Ripli, Fejzbukmanijak, Električar, Zyclon, Mylyca, Maksimilijan Morel, Industrial, Hugochavez, Surovi, Mara Munja, Stefan Kostić, Zmia, Bvdlga, Tetka Drol, Buksnetina, Fatman, Remorker, Natnat, Pjer Boja, Myth, Enemyofthefreeworld, Čiča, Stiven, Lemaja, Rockangel, Nadžakbaba, Borko, En_Dotter, Christine, The ktitor, Ludi Čak, Leela, LickItGood, Buttinacookiejar, Euterpa, Dub, Hipnos, Marcipan, Jogurt_kifla, PajkoNP, Forget_me_not, Pufna, Midori, Prank Master, Chupavi, Jabuchillo, Posmatrač, još dva autora koja poznajem a tek sam skoro provalio da imaju nalog zaboravio sam kako se zovu ođe, i još 6-7 autora kojima sam isto zaboravio nikove i uvek postoji mogućnost da sam nekog nesvesno propustio. :D
    EDIT: Lotosov cvet, Jocko, Оrka....

Јебага, Реме, баш си неумерен. :)

3. Јебага, Реме, баш си неумерен. :)

А јел имаш петљу ти да избациш цео списак?

4. Ма, имам, него блам ме што сам неке људе упознао, ал' да ме јебеш не могу да се сетим ко су овде на сајту...

5. Krenuh Remeovom listom, pa izbacujem one koje nisam. :)

Celt, Messalina, Energija, Korleone, Wojtek, Uroš,, Surovi, Zmia, Gamby, Triša, Fejzbukmanijak, Mylyca, Hugochavez, Stefan Kostić (kralj lololo!), Bvdlga, Tetka Drol, Myth, Lemaja, Nadžakbaba, Borko, Ludi Čak, Leela, Dub, PajkoNP, Midori, Prank Master.
    Onda: Jocko, Sos, Remac, Francky, Miss Jackson, Samhain, Bobi Braun, Van Gog, Reme,
    Vejv, Storma, Komercijalni Predah, Crna Bo, Katija,...

Ima ih još, ali ne mogu da se setim...

6. Ма, имам, него блам ме што сам неке људе упознао, ал' да ме јебеш не могу да се сетим ко су овде на сајту...

Е баш то. Мене такође.

7. Ja i dalje nikoga ne poznajem...

8. petar jebivetar
    Ja i dalje nikoga ne poznajem...

Hmmm... Nikako mi ne ide u glavu zašto...

9. СК си сигуран?

10. Jbg, trudim se, razmišljam, ali ne mogu nikako da shvatim zašto niko ne bi želeo da upozna Petra Jebivetra.

11. Погледај лепо ко је Перица...

12. Ni meni...već duži vremenski period razmišljam o tome i ništa konkretno mi ne pada na pamet.

13. Погледај лепо ко је Перица...

:)

14. Лепо ти рекох. Велика мана ктитора...

15. BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH

16. Evo konacno da dodam nekoga.
    Šljivić, Pufna, Kakana, Tulumbac.

17. Апсолутно никога. На Бир Фесту ћу ваљда упознари.

18. Opušteno Brate-a znam uživo i imam par njih koje bih voleo da upoznam

19. Ja čekam da Predražinjo okači listu poznanika pa ću odatle da selektujem one koje znam. Štaviše, mislim da svi možete da napravite neki presek ljudi sa te liste i da to budu svi oni koje ste upoznali. Nešto kao mala enciklopedija upoznatih ljudi :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.