Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja nikoga ne poznajem.
:( ako ti nije daleko Nikšić...
Elek, skapirali smo poentu, nema potrebe više.
Nije, ja sa Durmitora samo poćeram međeda i dole sam za sat vremena ako ne stanem da popijem nešto.
Takođe.
Ja čekam da Predražinjo okači listu poznanika pa ću odatle da selektujem one koje znam. Štaviše, mislim da svi možete da napravite neki presek ljudi sa te liste i da to budu svi oni koje ste upoznali. Nešto kao mala enciklopedija upoznatih ljudi :))
Jednom sam pao u iskušenje, ali me je brzo prošlo na svu sreću :)
Eee, da je tako i po pitanju fudbala... :))
Ne računa se ono sranje na pesku :)
Lemaja,Blackhole, Reme, Predražinjo, Penzioner, Marcipan, Midori, PrankMaster, Messalina, Energija, Korleone, Javio, Wojtek, Barracuda, Celt, Uroš, Mr. Ming, Džimi, Gamby, Dankan Ferguson, Mr. Moon, Fejzbukmanijak, Električar, Maksimilijan Morel, Hugochavez, Bvdlga, Tetka Drol, Buksnetina, Remorker, Lotosov Cvet, Myth, Enemyofthefreeworld, Čiča, Rockangel, Nadžakbaba, Borko, Ludi Čak, LickItGood,Urosh5, Buttinacookiejar, Hipnos, PajkoNP, Forget me not, Jabuchillo, Džoni Kurajber, Jocko, Triša, Burzum, Christine, uxxa91, sylar,Filozof, Vejvern i naravno Slavko i Facafacaa!
+ Van svakog grupnog spiska, Kurd ♥
Ma džaba sve, ne znaš mene.
U, ja drugi na listi. Poštujem!
za sad nikog:)
Biće Dube, biće. Bar imam tvoj broj da ti šaljem "one" poruke što smo se dogovorili :)
Bleče, moram malo, ipak ti govoriš tiho i nosiš psa sa sobom :)
Upoznah samo Kris uživo u skorije vreme i to na beer festu, tako da to je to.
Haha, gde zaboga? :)
Pa sinoć, na festu :)
Ја знам само Данкана.
Znam Kenzoprca, a oblik tijela mu se rimuje sa imenom sajta. Imam i kolegu koji ima profil ođe, al se ne može setit nika veli, i znam nekolko ljudi koji posećuju sajt iz oflajna, broji li se to? Jesam sad i ja kul?
Ja ne poznajem nikoga poznatijeg, kad sam slepac. Ovaj Peki Sljivic ide na moj faks, pa sam ga verovatno sreo nekad. Tulumbaca poznaje moja keva, jer je isla sa njegovom kevom u skolu, a lik je rodom iz mog kraja. Ako ne odustanem od faksa, mozda dodjem na neko okupljanje, al ce verovatno da me mrzi.
I znam Smarka, iz profila, vazda obrće glavu kad me vidi, reče mi neko da je pomalo stidljiv, al njega ionako zna svaka šuša koja ima makar jednu odabranu definiciju tako da mi se to ne računa u awesomness.