Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I ja znam Smarka, vazda digne obrvu kad me vidi.
Mene kad je raspoložen mahne onim zakržljalim dredom.
Pored ovih s okupljanja, znam i mobuto saseka.
Нато, заборавила си Џонија. :)
Ајде ја да пробам, ако се сетим свих.
Џони Курајбер, Агилни, Ела Курајберка, Фејбукманијак, Предражињо, Бвдлга, Урош, Натнат, Гамби, Хугочавез, Аксен, Славко, Фацафаца, Блек Хоул, Џими, Војтек, Енергија, Ликитгуд, Буттинакукиџар, Електричар, Лемаја, Реме, Пензионер, Пранк мастер, Борко, Луди Чак, Пјер88, ПајкоНП, Минг, Кристин, Филозоф, Џафтара, Борко.
ПС Сигуран сам да је било још неких људи и на фесту и на фудбалу, ал' нема трика да се сетим сад..
Upoznao autore, što na okupljanjima, što na ulici, što po kafanama:
Sos, Remac, Musaši, Melkijades, CrnaBo, Komercijalni Predah, Kaname Tosen, Vejvern, Stormborn, Mylyca, Bobi Braun, Stefan Kostić, Nanja91, Frenki Delevra, Džonovan, Kamikaza2, Mr.Gnoj, Samhain, Matriks, TaRara, Zmia, Katija, Neobavešten, Cara, Vojtek, Gambi, FejzbukManijak, HugoČavez, Bvdlga, Tetka Drol, Zum(sa nulom), PajkoNP, Reme, FMN, Jabučilo, Jocko, KBO, Kristina... Ako sam nekoga izostavio, jebi ga.
Ne znam jesam li već rekao, ali ja znam NJEGA. Da da, njega, Smarka.
Buksnetino, zaboravio si mene. :P
Znam sylara iz viđenja, i znam tonu posterdžija.
ja nekoga odavde sto posto znam ali odenekud drugde.
otkada sam na sajtu nijednog autora nisam upoznao, mada ne bi to bilo lose.
Osim Smarka, poznajem još i
mene
U jebote, ja sam pomenuo u ovaj pređašnji post jedno trides ljudi al su izgleda svi ostali neprimijećeni pored Smarka.
http://img13.imageshack.us/img13/9269/20570010343126911391025.jpg
ti si usp'o u životu.
Ja i dalje nikoga ne poznajem...
Tajfajzen. Lažem, "znam" Dankana. Gadan lik, da ne kažem pacov. :)
Ne znam nikog, a i koj' ćete mi kurac :) Šalim se, kontam da neke iz NS-a znam sigurno iz viđenja, ako ne i lično. NS je malo selo.
Ja sam 99,99 % siguran da ne znam nikoga. Onaj 1 promil je za svaki slučaj ostao neiskorišćen.
Lemaja, Reme, Predražinjo, Penzioner, Marcipan, Midori, Prank Master, Messalina, Energija, Korleone, Javio, Wojtek, Barracuda, Celt, Uroš, Mr. Ming, Džimi, Gamby, Dankan Ferguson, Mr. Moon, Fejzbukmanijak, Električar, , Hugochavez, Bvdlga, Tetka Drol, Buksnetina, Remorker, Lotosov Cvet, Myth, Čiča, Nadžakbaba, Borko, Ludi Čak, LickItGood, Buttinacookiejar, Hipnos, Forget me not,Jocko,Matrix,Mylyca,Katija,Remac,SOS,Stefan Kostic,Dub,Crna Bo,Stormborn,Facafaca,NatNat,Komercijalni Predah,Filozof,Slavko,JohnyBK,Leela,Bobi Braun,Mara Munja,Zmia,Sylar,Pjer88,
59 mada mi fali bar jos jedno 5-6
Nije ga mrzelo...:)
Vehbija, PajkoNP, Dub, Sos, Remac, Melkijades, Musaši, CrnaBo, KP, Wojtek, Zmia, Katja, Bobi Braun, Vejvern, Zo0m, Storma, Frenki Delevra, Fejzbukmanijak, Hrubi, Samhain, Kaname Tosen, Neobavešten, Tarara, HugoČavez, Kostića se jedva sećam...
Valjda nisam nikog omašio.
Jeste malo. Napiso sam na cacanskoj temi bolje mesto za okupljanje, za tu varijantu me ne bi mrzelo.