U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
poznam maggota,druzio sam se s njegovim burazerom,nadimak mu je shljivura i jednom je obrio rekord u neshishanju 2003-2007,imal je kosu do bulje
Ja znam Smarka. I Dilana. I Zdrakulu. I Mesju. I Merci. I Kobeta. I StoHtjedohReći. I Smarka. Zaboraviću nekog, bojim se. I Smarka.
Khm :)
I Smarka. I Natnat. I Enemija. I Smarka. :-)
ja sam imao volju ove godine da upoznam i SMarka i paninara i Zdrakulu i SMarka i Dilana i SMarka, ali mi se ne dade... sledeće leto akobogda...
Poznajem autora "LOŠ TENOR" i loš je čovjek. ololol
Малу видру и Мачоа. Остале нисам имао част још да упознам.
Upoznao sam ih ponešto, pola se ne sjećam.
НОУБАДИ!
hu iz noubadi?
Јеан од квалитетнијих аутора само се још није регистровао!
Ја бих волио да спознам себе.
А то мене по пар пута јер сам огроман, и карактером и мишићном масом и интелектуалношћу, је ли?
ja mislio da je neka brutalna picka...
Ja valjda poznajem Mikrija jer on kaže da smo komšije, mada ovako da ga sretnem vjerovatno ga ne bih prepoznao.
Znam i zangecua... i znam sve moguće puzzlefoxe osim puzzlefoxa...
Ne, no da ti skrenemo pažnju da ne propustiš pominjanje :)
Причао сам телефоном са Симетом Србином, остали нису битни.
Mlatonija
Uživo znam samo DBSK97, Midori i Rosonerija...
S nekim lljudima sam ostvario kontakt i preko fejsbljuka, a ako Bog da i da ih upoznam lično...
Jbt koje ste sektalinke, ja ne poznam nikog.
Uživo znam samo DBSK97, Midori i Rosonerija...
S obzirom da si rosoa upoznao isključivo zbog razmene novac-usluga, neću ni da pomislim kako si upoznao ove dve.