Ko je jači? Predator ili Alien?

1. Hajde, baš me zanima vaš stav povodom ovoga krucijalnog pitanja :)

2. predator, naravno. ima sve one silne drvene sajber gedzete :))

3. Arnold Švarceneger bi mogao i jednog i drugog da sredi bez problema...

4. a sigurna viverka svo troje(trojicu?), kad smo kod toga :D

5. Pa i Sigurni ima svojih aduta, nije slučajno poživjela 4 nastavka :)

6. Jeste al' u zadnjem je malko zarđala, ionako je bila polu-alien.

7. Moje skromno mišljenje je da je Pred-alien najjači. Eto.

8. Kombinacija terminatora i aliena, alien uđe u Švarcenegera, nahrani se tkivom a onda se spoji sa mašinom i postane... TERMINATOALIEN !

9. Ja mislim da bi tu došlo do kratkog spoja.

10. Ne bi ovo bila dovoljno paljevinska tema da neko ne spomene gosn Norisa.
    Na primer, ja :)

11. A stvarno, šta bi se desilo da alien ubaci svoja jaja u Čak Norisa?

12. A ako se dobro secam igrice, Pretoriani su ipak jaci od predaliena ;)

13. Mislim da bi jajasca umrla...

14. Čekaj, ko ili šta su Pretoriani?

15. Mislim ejlijenova :D

16. Čuje li Čak za tu dvosmislenost u pogledu njegovih jaja ( Koja su pretpostavljam ogromna ) najebo si ko žuti. :)

17. Ja mislim da bi od tih jaja izrodio Aliena koji bi bio pacifista...

18. Iz ženskog ugla, to mora biti Betmen! (dubina glasa + kostimografija) I... Terminator. Dvojka. :)

19. Onaj ko ima bolji "ride", a to je svakako Predator, jer Elijen nema nikakav ride, svima se šteka za vožnju.

20. Ma Predator bi razbio Aliena,sto i jeste uradio u filmu Alien vs Predator,sad ima i ovaj novi gde se sibaju al nisam ga gledao...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.