Ko je jači? Predator ili Alien?

1. Alien: a kako nameravas da saljes SMS, kada imas samo fiksni telefon i to ne bezicni, vec neko prastaro tandrkalo? -.-

2. Predator: Ima da obrćem zupčanik dok ne smorim telefoniju i dopuste mi da šaljem SMS.

3. Ahrnold: Mislim da to ne ide tako...

4. Alien: Arnolde daj mu tvoj četvrti mobilni telefon da ga koristi. Ionako imaš ostalih dvanaest.

5. Ма Лоренс Фишбурн и Стивен Сигал би удружени силовали Алиена и свршили би му по фаци,и од њихове свршотине би Алиену изгорело лице и мро би.

6. Zaaaanimljivo...

A kako bi Fišburn i Sigal sredili Predatora, a? A?

7. Predator je jači.
    Alien se oslanja na šunjanje, dok je predator u Rambo stilu.

8. Tako je !!!
    Čekaj jel' sam ja ono beše uz Aliena ili Predatora ?

9. A posto je Predator pametniji,oni bi ga prvo pozvali na kafu,a u kafu bi mu sipali neku drogu od koje bi zaspao a onda isti scenario kao za Aliena.

10. Mi smo uz Aliena, Triso. Opet zaboravljas stvari...

11. Аааа... значи Предатор. Напред дредови !

12. Јесте да га дамнујем.

13. Pfff bolji je Alien zato sto je skinhed.

14. Јесте, ал' Сигурни Вивер им свима праши пете.

15. Rispekt za ženu koja se zove Sigurni.

16. И Алиену и Предатору - не морам да стављам вишак сугласника и пар зареза на самогласнике да бих их изговорио.

17. И Н'Карачи и Ксел'наге....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.