Predator predlozi grupni zagrljaj, posto se svako osetio povredjenim do sad...
Али Арнолд се изгубио на Калемегдану и Алиен је дошао Виверовој и закевтао да га потраже...
I tako je otpocela potraga Arnolda Schwartzenshnitzlu Koji Se Izgubio na Kalemegdanu.
Druzina: Sigurni Viver, Alien, Predator, Silvester Stalone i Nenad Canak.
Ал' негде на почетку се открило да Ненад Чанак носи магичан Прстен који мора да баци у мрачну пећницу Зла и Таме која се налази негде око Авале...
Prvi zadatak im bejase taj da pronadju Vesticu Gogu Sekulic koja, tako se prica, poseduje Kamen Mudrosti...
Ал' Камен Мудрости је чувао страшан Кундектерон...
ko?
Извини Кондуктор - мешавина кондуктера из буса и Балрога. Ал' Предатор завапи "Дајте бре људи престаните да толико бежите са теме"
A svi se zaprepastise!
"Pa ti govoris??? I to na srpskom???"
А Предатор каже : "Нисам ја крив што не обраћате пажњу на мене. Арнолд је вероватно отишао да се бије са Дорчолским бодибилдерима. Ув'атићемо код Панчевачког Моста !"
Viverova: Nouuu! Oko Pancevca vrebaju svakakve ne-ljudske spodobe!! Zar vi ljudi (svi je mrko pogledaju), ovaj, vanzemaljci, niste gledali Zonu Mrtvih?
И Предатор иступи : "Не плаши се, са мном си сигурна Сигурна. Гледао сам ја Зону Мртвих и знам како се бију зомбији."
Tad Viverova uze masinicu, obrija se do glave i rece: Ajdemo
И зомбији побегоше пред ћелавом Виверовом - а Арнолд кад је виде крену да бежи са зомбијима.
A Alienu se njen otkriveni skalp svideo, pa joj krenu hampovati uz nogu...
А Виверова каже : "Мрш' ја само Арнолду допуштам да ми 'вата ногу !"
Na sta Arnold napravi sablaznjeni izraz lica...
Ал' Виверова каже : "Само ако заслужиш !"
Arnold: Ja ja Shnel Shnel!
Виверова : "А наин наин, полако, полако. Да се мало печеш на тихој ватри!"
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Predator predlozi grupni zagrljaj, posto se svako osetio povredjenim do sad...
Али Арнолд се изгубио на Калемегдану и Алиен је дошао Виверовој и закевтао да га потраже...
I tako je otpocela potraga Arnolda Schwartzenshnitzlu Koji Se Izgubio na Kalemegdanu.
Druzina: Sigurni Viver, Alien, Predator, Silvester Stalone i Nenad Canak.
Ал' негде на почетку се открило да Ненад Чанак носи магичан Прстен који мора да баци у мрачну пећницу Зла и Таме која се налази негде око Авале...
Prvi zadatak im bejase taj da pronadju Vesticu Gogu Sekulic koja, tako se prica, poseduje Kamen Mudrosti...
Ал' Камен Мудрости је чувао страшан Кундектерон...
ko?
Извини Кондуктор - мешавина кондуктера из буса и Балрога.
Ал' Предатор завапи "Дајте бре људи престаните да толико бежите са теме"
A svi se zaprepastise!
"Pa ti govoris??? I to na srpskom???"
А Предатор каже : "Нисам ја крив што не обраћате пажњу на мене. Арнолд је вероватно отишао да се бије са Дорчолским бодибилдерима. Ув'атићемо код Панчевачког Моста !"
Viverova: Nouuu! Oko Pancevca vrebaju svakakve ne-ljudske spodobe!! Zar vi ljudi (svi je mrko pogledaju), ovaj, vanzemaljci, niste gledali Zonu Mrtvih?
И Предатор иступи : "Не плаши се, са мном си сигурна Сигурна. Гледао сам ја Зону Мртвих и знам како се бију зомбији."
Tad Viverova uze masinicu, obrija se do glave i rece: Ajdemo
И зомбији побегоше пред ћелавом Виверовом - а Арнолд кад је виде крену да бежи са зомбијима.
A Alienu se njen otkriveni skalp svideo, pa joj krenu hampovati uz nogu...
А Виверова каже : "Мрш' ја само Арнолду допуштам да ми 'вата ногу !"
Na sta Arnold napravi sablaznjeni izraz lica...
Ал' Виверова каже : "Само ако заслужиш !"
Arnold: Ja ja Shnel Shnel!
Виверова : "А наин наин, полако, полако. Да се мало печеш на тихој ватри!"