Elektronska muzika

1. дакле само шифт и само триамбака

Шифт је до јаја, триамбаку не готивим нешто. Много ми је једноставна та музика. :)
    Минимал је исто океј, одем и искачем се к'о човек :)

2. видиш, мени скрилекс делује једноставно (: нема ни везе, одавно сам ја научио да је музички укус невероватно субјективна ствар, не улазим ни у какву расправу, само размена ставова :D триамбака ми је сврш, слушао сам га двапут, и ишао бих још сто двапут, невероватно је луд ((:

3. лушао сам га двапут

Био си једном на Хунаб Ку, тамо на теренима оним ''Инге''? :)

4. Jel slušao neko Deadmau5a onako malo aktivnije? Skinuo sam pre neki dan njegov 4x4=12 album, valjda je to najnoviji. Ubacio u mob i slušao, i ukapirao da mi toliko podstiče nervozu i neke negativne stvari da je to strašno. Moguće da je zvuk pretvrd za moj ukus, ne'm pojma. Imate li iskustva sa njim?

5. Imate li iskustva sa njim?

Ја нисам никад слушао ништа његово, али ајде сад ћу да упалим чисто да видим о чему се ради..

6. ајде сад ћу да упалим чисто да видим о чему се ради..

Da, samo pazi. To što je na jutubu je mahom komercijala, to su čak i prihvatljive stvari po mom ukusu. Ono što mu je manje poznato je šou... Ako oš link za 4x4=12 album da ti dam, težak je 135mb, ništa specijalno.

7. Слушам ово управо и могу ти рећи да није толико лоше. Има неку добру идеју и реализацију, али ми се не свиђа што фура мало фегетске мелодије, али ипак он је комерцијала тако да мора :)

8. Anchor
    To što je na jutubu je mahom komercijala

:)
    EDIT: A i ovo mu je verovatno najpoznatija pesma, i stvarno je skroz ok.

9. Ako oš link za 4x4=12 album da ti dam, težak je 135mb, ništa specijalno.

Баци у ПВТ па да скинем кад се вратим с'посла..

10. Био си једном на Хунаб Ку, тамо на теренима оним ''Инге''? :)

И на Хунаб Ку, и у Лагум кад је долазио. Штавише био сам и на првом Хунаб Куу, који није имао ниједно познато име, све домаћи ДЈеви, али су дечки сабили како су пуштали :D

што се Мауса тиче, скинуо сам му дискографију и преслушао прва два или три албума, кренуо сам редом па стао из неког разлога; доста је добар. За нијансу је тврђи и монотонији од оног што ја волим, али су доста добре ствари.

добре ствари којих се сећам су Sex Lies Audiotape, Faxing Berlin, Attention Whore, Arguru исто обожавам али је она скроз на другу страну што се жанра тиче.

11. извињавам се за оф, шта мислите о овом плејеру? :D http://www.itsvet.com/proizvod/philips-sa2vbe08k-02-8gb/comp_tehn_mp3/12/1103

12. све домаћи ДЈеви, али су дечки сабили како су пуштали

Пуштао је Небуканезар :) Он покида увек :)

13. зато ја обожавам мрак, ја и скроз стрејт могу да полетим кад ме извоза добар мрак :D

14. Sub Focus

добре ствари којих се сећам су Sex Lies Audiotape, Faxing Berlin, Attention Whore, Arguru исто обожавам али је она скроз на другу страну што се жанра тиче.

U, to je nešto starije, to nisam čuo. Imam novi album, na trenutke podseća na psihodeliju, na trenutke je mučenje mozga :)

15. Добар је, ал' скуп бокте :)

имам ја пара, сакупило се, него размишљам између ајпода од 160гб (dont be amazed, имам двапут толико музике у компу :D), или да дам ипак неке мало мање паре на један сонијев од 16гб, или овај филипсов од 8гб. ништа мање од 8 не долази у обзир јебига, слушам електронику, ниједан фајл није мањи од 15-20 мб :D

16. Па пази, ајпод је реално кева. :) Ако имаш за њега, узми њега. Мада, ни ова два друга нису уопште лоша плејера. :Д Ја искрено не знам шта би узео лололо

17. имам ја за два ајпода лоло само не знам дал ми се бацају толике паре... мора се размисли добро... размишљам да купим кокаин за те паре па да га разредим и продам, после не морам ни да размишљам, узмем сва три плејера :D

иначе о овом ајподу се ради:
    http://www.itsvet.com/proizvod/apple-ipod-classic-160gb-mc297qb-a/comp_tehn_mp3/171/1033
    а ово је сони:
    http://www.sony.rs/product/nws-s-series/nwz-s765

с тим што је сони изашао крајем јула, па га нема апсолутно нигде лоло, мислим да га у целој европи нема :D

18. Па ово са коканиђом ти је добра шемица. :))
    Ја јурим да купим миди клавијатуру, да је турим у комп, укључим рекординг на фрути лупсу и свирам мелодију коју ми комп аутоматски црта у пиано ролу! Једва чекам јебено испадоше ми очи више од јурњаве мишом по монитору.. :)

19. Си пробо Аблетон? Чуо сам да је бољи од Фрутија. Ја се и не бавим тим, мрзи ме, а и студирам од октобра лоло, ал' слушам по нету приче. (:

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.