Prijava

На овој теми предлажите позоришне комаде који су оставили велики утисак на вас. Може и изливи осећања, катарзе и слично.
Критике долазе у обзир, предлози, покушаји да се постане позоришни бард, критике... модерна или класична драма? Брехт или Корнеј? Ковачевић или Нушић, да не правим поређења можете да се изјасните...

Да кренем ја вечерас је у Новом Саду била представа '' Одисеј'' и могу је препоручити свима да је погледају, сарадња Загреба, Новог Сада и Београда. Може се погледати: http://www.snp.org.rs/latinica/predstave/2012-11-23-20:00:00/odisej

Гледао сам скоро у Народном позоришту "Кањоша Мацедоновића", одличан је.
Иначе представа која је доста оставила утисак на мене била је "Жаба", коју сам гледао пре годину дана у Атељеу 212. Глуме глумци, ако се не варам, из Сарајева. Глуме иначе Хаџихафизбеговић и онај Дамир из "Луд, збуњен, нормалан". Цела радња се дешава у берберници, има пар глумаца само и они ту причају о својим проблемима, шта их мучи, како решавају те проблеме и тако... Баш добар комад.

Нисам то гледао, али имам жељу, начуо сам да је добра. Хаџихафисбеговић је сјајан глумац и то је доказао у више наврата. На пример Доктор шустер Ковачевићев није лош, наравно не може да се пореди са осталим његовим успесима, али је ипак добра.

Ово је до јаја тема, нисам дуго ништа гледао и немам никакве предлоге, ал мотрићу тему. Можда ми дате неки добар предлог.

Гледај Одисеј, мислим да ће бити у Београду, ако није већ био... добра је глумачка екипа и адаптација. Ставио сам у уводном посту линк.

http://www.atelje212.rs/nekategorizovano/dugo-putovanje-u-noc-j-o-nil/

представа плени, не знам да ли се још увек игра, али проверена је. Аутор је Нобеловац, ако је то неко мерило, иначе има добре драме.

Певај брате хехе
Тих, сад гледам, сома кинти да дам за представу ову о Ђинђићу, па они нису нормални. Значи, ја сам студент и изађем са девојком у позориште и то ми је 2 сома динара за неко голо говно у најави, дабогда се још више испразнила позоришта. Се тако враћа публика у позоришта?

Ја то нисам гледао, али сам наилазио на масу људи који су одушевљени. Тако да не могу судити о томе. Можда бих погледао ако би ми се указала прилика.

Звучи занимљиво та са Ђинђом.

Ako si na Pevaj brate mislio, nemoj da gledaš bolje. Gledao sam skoro sad "Sve o mojoj majci" u BDP-u i svidela mi se predstava.

Ако је рађено по филму Педра Алмодовара, онда верујем да је супер, јер филм је одличан. Кажем, можда бих отишао да погледам Певај брате, иако нисам присталица Милана Калинића и Андрије, тј. тог нижеразредног хумора који форсирају по емисија истог типа.

Ја не плаћам карту, увек ме пусте, студент и те приче. Можда само једном када сам ишао да гледам Шампањац и јагоде.

Певај брате је срање, у фазону "пинковског" хумора... Има само пар добрих фора али је комад као комад очај.

Ja sam se nasmejao 4 puta sveukupno, ljudi pored mene padaju sa stolica.

Хе, какви сте лицемери, а гледали сте је на нету макар 5 пута. :)

Па када су малограђани, немој да те то изненађује, ја сам синоћ гледао представу Одисеј,неки типови су се смејали на сваки вулгаризам, као да никада у ћивоту нису чули те речи, тачније смеју се и на ствари које нису смешне и онда само ометају.

Ја сам гледао у Дому синдиката, људи буквлано што каже Оун18 умиру поред мене а ја гледам и не капирам да им је то смешно... Не знам како сам се зајебао да одем уопште...да, мислио сам да није срање у "пинк" фазону.

Гледај Одисеј, мислим да ће бити у Београду, ако није већ био...

Tek je u maju u BG-u. Ovih dana u NS-u.

Ja sam se nasmejao 4 puta sveukupno

Kako, brate, na šta se ti smeješ, jebote? :D Ja sam odgledao 15-ak minuta tog sranja, 'nači onaj jedan klip, taaaaaakvo govno ono govnjivo, a ortak davež jebeni neinteligentni, aj pogledaj, do jaja je, ovo-ono. Majko sveta...

mletački trgovac u jdp-u, drgan mićanović zadao.

Kako, brate, na šta se ti smeješ, jebote? :D Ja sam odgledao 15-ak minuta tog sranja, 'nači onaj jedan klip, taaaaaakvo govno ono govnjivo, a ortak davež jebeni neinteligentni, aj pogledaj, do jaja je, ovo-ono. Majko sveta...

Kad kažem nasmejao ne mislim 'hahaha' nego više 'hah'. :D

Који сам фејспалм направио кад сам вид'о да су направили комад о Ђинђићу. Човече, како смрт може да прослави човека... Пре него што су га убили, сви причали да је Ђинђић муљатор, лопов, да ради за Швабе итд, а чим га убише, одма' ти исти "јој, убише онаквог човека". Нека направе неки комад и о Тошету, који је важио за највећег смарача док га трагична смрт није одвела међу богове.