Prijava

Kad kažem nasmejao ne mislim 'hahaha' nego više 'hah'. :D

To nije smejanje, to je sarkazam. :D
A obično bude baš suprotno, Sreto. :) Bude ono fazon nekoliko dana posle njegove smrti svi ga hvale, ovo-ono, a posle sve najgore. :)

Е то бих волео да видим Млетачки тргавоц, још Мићановић, човек играо по британији у позориштима, глумчина.
Слажем се са Штетом.

Kad kažem nasmejao ne mislim 'hahaha' nego više 'hah'. :D

Док бркате стрине падају са столице и гуше се од смеха теби се једино усна, скоро неприметно, помера на горе.

Ono kratko izbacivanje vazduha kroz nos lolol.

Срето, и о Мајклу Џексону шо су направили онај филм!? Не знам човека који је пре његове смрти реко да је кул или шта већ.

Не знам човека који је пре његове смрти реко да је кул или шта већ.

Управо. Кад људи умру сви их готиве... Мада има и оних који су волели споменуте пре смрти, мада их је мали број.

Има примера зато колико хоћеш, колона...

Ишао сам згимназијом да гледам Певај брате, и то на препоруку једне професорке српског, мислећи да није тоталан деген што се тиче одабира позоришних комада и могу рећи да ми је паметније било да сам те паре бацио у прво жбуње.

Што се тиче представа које памтим, на битефу сам гледао ово: http://www.bitef.rs/bitef42/?pg=predstava&jez=sr&pred=53.
Скептичан према комадима у којима има певања или било каквог мјузикл елемента, нисам много очекивао, али прц! Распаметио сам се концептом представе, сценографијом, тематиком, нереалним кадрирањем на тој малој сценској површини. Нисам имао појма да позоришна представа може да има тако "филмски" амбијент.

Стварно вам је шукнула, ја сам згранут, можда једног дана деца буду ишла да гледају прворазредни паприкаш хумор Курсаџија.

I nama preporučio profesor također preporučio 'Pevaj brate' i slažem se sa svime dalje. Ali da prestanemo sa tom pričom lol.

Је л' глед'о неко онај Контејнер с пет звездица?

е гледао сам оно најављено убиство, Агата Кристи, добра представа. Тек сам после видео филм, могу да кажем да је представа боља.

Ako neko ne zna sta da gleda: http://www.pozorista.com/, raspored predstava, cene i sl.

Још једно срање које сви хвале је "Отац на службеном путу". Мене представа сморила до зла бога...

Ја то нисам ишао да гледам када је било у Новом Саду, био нешто заузет, а сви су ми рекли да сам требао ићи јер је јако добро.
Мислим филм је одличн, за представу не могу да тврдим. Мада, ти си једини који ми је рекао да је срање.

Филм је бољи. Па не знам, много су се трудили па буде као модерна, да има јебачине, да има неког глупог певања...не знам, ја не волим. Сви су одушевили, а ја и ћале у фазону "зашто?!"...
Много добру представу сам гледао у ЈДП. Не сећам се како се зове али се ради о томе како неки немачки новинар током деведесетих свати да није Немац него да му је ћале Југословен. Он онда одлази у Сарајево да ради као новинар. После налази разне људе за које ће се испоставити да су му род, али прекасно то скапира... Главне улоге играју Светозар Цветковић и Ђуза.

Препоруке за представе које се дају у Народном? Је л' гледао неко Пишоњу и Жугу? (није баш да имам паре за Атеље, али ме занима)

Gledala Pišonju i Žugu, nije loš tekst, veći je problem u glumcima od kojih je pola super a pola glumi kao da su izašli iz Šotrine škole kreveljenja.

Preporučila bih i sve iz Terazija, najbolja ortakinja mi radi tamo, sve sam pogledala, jedino treba izbegavati drugu postavu Briljantina, svi katastrofalno pevaju, a Producenti su ubedljivo najbolji. U svim predstavam treba preživeti Bosiljčića koji, za divno čudo, nije toliko iritantan kao na Tvu, ali ipak ide na qrac.

To i mene zanima Pišonja i Žuga, moram doći to da gledam, pa može i još nešto da se uhvati u naletu.