Šta biste radili kad biste došli do velikog novca?

1. Usitnio bih ga, da ga imam što više.

2. E da, pored onoga stob sazido da mi se ime pamti, kupijo bih sebi camac, sajku najbolje i 10 godisnjih zeleznickih karata, putovo po srbiji i zajebavo se do kraja zivota.

3. Otvorila bih radnju gde bi se samo dugmad prodavala. :)

4. Kad bih napisao da bih osnovao , to bi verovatno došlo do ušiju, tako da ću**. Ali bi bilo svašta. Uuuuuuuu....

5. Dobro na ovo već Želimir nema adekvatnu facu koju bi složio.

6. Bušido prekini da serendaš i bespotrebno spemuješ i piši šta bi sve kupio da imaš para.
    I lepu zavesu bih kupila da mi se slaže sa slikom. :)

7. Ja bih od Vučice kupio mnoštvo dugmadi. :))))))))))))

8. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9. Šta biste učinili kada bi došli do velikog novca?

Prebrojao bih ga.

10. Prebrojao bih ga

+1

11. Nabavio bih penthaus negde, brda kurvi, doživotne zalihe kokaina, trave i viskija(ne mešavine) i tako. Osnovao bih i lanac hotela/restorana, čisto da se obrće kinta.

12. mislim da bih konačno otišao do nutricioniste (žena me nagovara već duše vrijeme). saznao bih sve o zdravoj ishrani, batalio cigarete i alkohol, krenuo da idem u teretanu i zdravim životom pokušao da ispravim šta se ispraviti može. Pokušao bih da napokon budem dobar muž i otac svojoj porodici jer bih onda imao svo vrijeme ovoga svijeta da posvetim njima.

13. Ставио све на црвено, па нек иде живот.

14. Kupio bih sebi litru štoka. Kad popijem to, kupio bih još jednu.

15. ојебо би европу и све, купио би цео мали јастребац и пола великог, отишо да чувам овце и продаво би дрвну грађу моцићима из јабланице!

едит: и платио би каизену да ми једном недељно свира фрулу док мечка игра

16. Oročio bih ga, napravio dogovor sa bankom da mi isplaćuje kamate na mesečnom nivou i napravio klauzulu da nikako ne mogu da podignem svoj novac od glavnice.
    Sve ostalo bi bilo kratkog daha.

17. пфф, ко да ниси то све урадио већ! сви знамо да је лихтенштајн богата монархија!

18. Postao bi glavni finansijer kulskog Hajduka. Oduvek sam 'teo da budem Džomba umeseto Džombe!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.