Pogodi ko sam

1. Ма какви.
    Него шта је младожења приложио као мираз? У ова модерна времена мушки дају мираз.

2. Lepo ih mi izazivamo:)))
    Slušajte, ako se mladoženja uskoro ne pojavi, idemo mi sa trubačem u neku kafanu da se izubijamo.
    Platite vas dve jer ste stipse a i ja patim.

3. Ако младожења не дође за пола сата Плазма и Предражињо ће пушком да га приведу, немој да се бринеш.

4. Munjo samo ti nađi venčanicu, nemoj jesti slatkiše danas da bi mogla duđeš u nju, ova dvojica će fizičke poslove a Mara i ja duhovne.

5. Све сам смислила.

Марија је кума и има да игра на столу.
    Предражињо је кум а Плазма стари сват. Ја, то знамо, матичар.

Још само да видимо кога позивамо у госте.

6. A i miraz, šmrc.
    Em ću ostati neudata, em bez miraza, bez seksa, piva, svadje, tuče (ja njega), lagodnog neradničkog života, (Marija, neću ja da radim ama baš ništa), švaleracije, bežanja od kuće, zvanja milicije, i svih ostalih blagodeti koje nosi jedan brak.
    Kukuuuuuuuuuuuuuu
    I tako je sova postala kukavica.

7. A ko je mladoženja? :)))))))))

8. Tužno zahuka munja.

Bre, će nađemo mladoženju, ne zvala se ja Kuma koja igra na stolu ( da, to je moje indijsko ime ) !

9. За младожењу је лако. Отворимо конкурс и готово.

10. Oglasite na svim temama! Sova traži muža! Nudi rupu u drvetu i hranu!

11. hahahah
    Mogla bih da promenim naslov teme u konkurs za mladoženju.
    Idem da kupim cigarete, a vi većajte dok dodjem, šta ćemo.

12. I odlučiše da prave konkurs, ko će biti najpodesniji mladoženja za sovu koja duvani! Čeka se nastavak...

13. Moram da ispunjavam svoju dužnost naratora.

14. Кога имаш у плану?

15. E sad je to zajebano za odlučiti.
    Imam ja ovde par komada sa kojima sam se "malo" svadjala. Njih ne zovite, a ostale možete. :)
    Neću ja da se puno femkam. Nešto mi se udaje i to ti je.
    Ne pitah Plazmu. Možda on hoće, al ga nema još.

16. Auuu al se ovde pisalo, tli strane :)

17. Pominjemo te, a tebe ni od korova...ili pakovanja...čega već.

18. sto me nisi nasla po mrvicama :)

19. Zar nisi čitao Ivicu i Maricu, pokljucale ptice.

20. Мапа je baba koja je pojela Ivicu hahaha

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.