Pogodi ko sam

  1. Nacicemo mi nesto bolje za tebe i mladje :)))))

  2. Maro, ne slušaj ga. Drogira se i uplašio od venčanja.
    Vidiš i da ti je ime pogrešno napisao. Nit piše Mara, nit piše Mapa
    Plazmo, šta piše?

  3. I vidi ga, odmah se nudi on da spoji dve devojke. Samo da upozorim da je opasan ovaj Keks, i da može da traži proviziju od provodadžisanja.

  4. Piše Đinđi rinđi

    marija ti ces da budes POP hahahaa

  5. Ja: Maticar stari i stari svat.

    marija: POp jer moze dobro da popije

    Мапa je mlada :)
    Munja je mladozenja...

  6. Ooooo gleda se farma?
    Marija je narator i kuma a Mara je matičar.
    Ja sam sova ateista i neću popa

  7. Ti ćeš da budeš bob. Za sreću u munjinom braku će ispred kuće pop pokopati bob. I još reći brzalicu, protiv uroka.

  8. E...ovaj...sad kad pomenu da nećeš popa...to je dobro, jedna usta manje...nego mi pade na pamet...ko će platiti sve to?
    :kvari zabavu:

  9. Rekoh ja već jednom, al aj da ponovim
    Platite vas dve jer ste stipse a i ja patim

  10. Sta da plati ja radim gratis SVE ZA LJUBAV ( ja sam maticar)

  11. Aaa, pa ja sam mislila da to važi za piće uz trubača kad mladoženja neće da se odazove. Ali izgleda da na naša pleća spade celo veselje...i da, čisto da vas obavestim da me možda neko vreme neće biti na sajtu...
    Računam, ako ću već prodati bubreg, treba neko vreme da zaceli a ne verujem da ću onda biti sposobna da pristupam računaru... =)

  12. Platite vas dve, to piše Plazmo. Provaljen si. Ti si devojčica. hahaha
    Marija, kako je divno što ćeš za piće i klopu tj. moju svadbu da prodaš bubreg. Koliko si plemenita. Daj i pola jetre kad već ideš tamo, za muziku. :))

  13. More ja ću ti pevam u kom tonalitetu hoćeš, ali jetru ne dam ( a, koliko toliko me znajući, stvarno misliš da bi neko želeo moju jetru? ) .

  14. ja znam da bi se pikinezer obradovao, samo treba da se dobro obari :)))

  15. vi ste luuuudiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))

  16. Vidiš bre da radimo na tome da je mlada raspoložena dok se ne izvrši odabir mladoženja koji ulaze u uži izbor. U prevodu, dok ne popizdiš od čekanja, odeš u Saudijsku Arabiju i udaš se za više njih.

  17. Svadba, svadba, svadba, svadba....! :))))))))

  18. Evo ga Predrage on je dobra prilika, Marija skaci na njega dok nije pobegao, ako je valjao Elleni a ona i nije bas probirljiva, valjaće i munji hahahaha

  19. E Predraže, lepo si stigao, haj blago meni, sve smo mi to isplanirale ranije, treba duzmeš pušku i uteraš mladoženju u opštinu, aj ljubi te kuma munjina.

    Plazmo on je za ovako delikatne poslove predviđen =D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.