Ко последњи побједник 131

1. U elektro sam Devetare .. bio sam da jebem, nisam moga odma da ti odgovorim:D
    Si pročitao nečistu krf?

2. Jao, srednja škola... Davno beše... :)

3. Dobio sam 1 iz engleskog! alooo!! mislim izbornog, jer nastavnica nema pojma .. iz normalnog engleskog sam dobio 3! fak jea

4. Kako imaš i izborni i 'normalan' engleski, Kobe? :) Ako ima nešto nejasno, slobodno pitaj :)

5. Pa imam engleski .. ono, normalan predmet koji imaju svi .. i imao sam na početku godine da biram nekolio predmeta kao "izborni" .. imao sam engleski, automatsko dadadjhagdjhga nisam siguran i još jedan .. ja izabrao engleski, mislio da će biti ova stara nastavica, tu ne bih imao problema, znam za tu dvojku, možda i za trojku .. kad dodje ova druga i ... Oće ovi iz odeljenja da se žale.. baš ne zna da predaje đevojka .. 21 jedinica na pismeni:D

6. Nejasna mi je profesorica, tu teško možeš da pomogneš:D

7. Pa nije mi jasno zašto vam je engleski ponuđen kao izborni kad imate kao obavezni... Je' l to neka stručna škola, pa stručni engleski?
    Pa ne može ona da vam traži nešto što ne može nikako da se objasni :)

8. Elektro sam, smjer računari:D
    Imam druga Stevana koji mnogo dobro zna engleski, najboji u odeljenju a jedan od boljih u razredu .. on je nju 100 puta ispravljao, govorio joj kako se čitaju neke stvari, učio je o vremenima ..

9. A nama ipak žao da se žalimo na nju, ovo joj je prva godina da predaje .. Ali ipak, treba da bude malo obzirnija, ne da dijeli jednice ko čokolade

10. Devetare pitah te jesi li čitao nečistu krf?

11. Je li zanimljivo to?
    Koji si razred? Treći, četvrti?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.