Elitni odredi

1. I ladno ima više pozitivnih ocena

2. Matori preslušaj i divi se lololo

3. Relja Popovic-Drima
    37 seconds ago via mobile
    Oce neko da pricamo na mobu..neka se javi u com..Poslacu mu poruku da.mi da btmr da ga naz..Dosadno mi..xD

R♥

4. Е курац, оно ти је унимер лоло

5. Ja imam utisak da ovi momci kenjaju u u svakom stihu koji pevaju
    "Bila si božiji daaaaaaar
    oduvek mogla si daaaaaa
    me digneš do neba i spustiš do dnaaaaaaa
    na koži je trag da sam zavoleo mlaaaaaaaaad..."

Elem, da ne bude samo da ih pljujemo meni se stvarno svidjala jedna njihova pesma iz ranije faze dok nisu postali komercijala ako se to uopšte može i tako nazvati, eve je...

http://www.youtube.com/watch?v=RzcGJIGvmZE

6. Ja sam od njih volela ovu pesmu:

A ti kopiraš elitu, vidim kupio si sako,
    ko god kopira elitu, hoda paralelno s paklom
    Nisi znao? Moj studio je ko crkva za kurve
    tu se mole da ih jebeš jer sve su za nas čule

Fak jea... vraća me u sedmi razred :))
    http://www.youtube.com/watch?v=8_bNdEsAH8M

7. Relja i ova leva ne.. ali Vlada mi ima tu neku pedoflisku facu, kontam da bi uživao ispunjavajući scenarija onih priča.

8. Kako li su se dogovorile koja će da bude sa kojim?
    Mora da je palo čupanje za kosu ololo

9. Zašto je ovom u crnoj košulji vlažan predeo oko šlica?
    Vid'te, kako sam ovo kulturno sročila.

10. Pretpostavila sam ... vidim ona plavuša čami u pozadini.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.