Elitni odredi

1. хахахахаахахахааххахаааа сунце ти јебем

2. ako ste voleli elitne sporete, ondak cete sigurno obozavati ovog ckodea
    http://www.youtube.com/watch?v=_yY9peEzjFI

3. хоћемо ли да их спемујемо на фбу или шта?

4. Само ћу прекопирати, а и допунити коментар из теме "Трансфер блама".

Дакле, та говна од шатромузичара треба бејзболком деформисати до непрепознатљивости. Са оним ПИЧКАСТИМ гласовима вређају мушки род. Боље певај и најпатетичније песме, али са нормалним гласом као што то имају Горан Каран, Сергеј Ћетковић или Владо Герогиев него ове ложачко-јебачке песме са гласом просечног пешка.

Али прича како су имали тежак живот, како ово, како оно. ШКК! Они су ваљда јединствен случај. Па колико има деце која су одрастала без родитеља и немају као одрасли ни хлеба да једу, а камоли да се баве музиком. Зар су они мање вредни и мање инспиративни од ових ПИЧКИЦА који изигравају неке фаце и музичаре, а кад би им лупио два шамара сели би на дупе.

Законом би требало забранити Елитне одреде, Ин Виво, Марка Ђуровског, ДЈ Шонета, шиптарски Ђоганијев чопор са све кујама које су оженили, Ем-Си Стојана - ВОЛИНУ и слична говеда. Забранити пре свега бављење музиком мушкарцима са пешованском бојом гласа.

Јебо их Гејтјун (Аутотјун) да их јебе.

5. Mozak mi je iscureo na uši, neamnadimče.

6. Haha, Džoni Kurajber objašnjava i na ovoj temi! :D

7. Kako bre on zna kako gori mazut?

8. ELITNI SPOJLERI

A i fotka je u tom njihovom ložačkom fazonu

http://shiva-automotive.net/shiva/images/Audi%20A4%20Shogun.jpg

9. SasvimNebitna
    Mozak mi je iscureo na uši, neamnadimče.

Osećam kao da urađen sam dhrogom, dhrogom, dhrogom...

Kakav fantastičan završetak ove izuzetne pesme! Vrlo efektan kraj koji je samo upotpunio ukupni utisak o ovom remek delu.

Bravo neamnadimče što si podelio sa nama ovo muzičko remek delo, živeo sam u neznanju toliko godina.

10. Osećam kao da urađen sam dhrogom, dhrogom, dhrogom...

Савршена!

УРАЂЕН САМ ДРОГОМ

ДРОГОМ

11. ДРОГОМ

УРАЂЕН САМ ДРОГОМ

ДРОГОМ

ДРОГОМ

12. ТРЕЗАН НЕ СМЕМ ДА ПРИЂЕМ ЗАТО ДАЈ МИ ДА ПИИИИЈЕЕМ

13. Stojan, Cvija, Gastoz i Mitar Mirić

Ja ne smem da slušam ovo koja kombinacija jebote

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.