Elitni odredi

1. Hahahaha Davide, al' što se navrzla jedna Korasnaka. Priključio se i Ninka na hercegovački način. Došao čovek i pitao ima li neka za jebačinu lololo

2. evo sad gledam imal koja bi se jebla :)

3. Probaj jebiga, ne znam šta drugo da ti kažem :)

4. @Stog Sena

Svaka ti se dala, napravio sam gmail preko yahua i sad mogu da zajebavam klikne!!!
    Inače zovem se Znaci Leco :D

5. Kakva skupina kretena majko moja.

6. http://vukajlija.com/nacija-demotivcija/622416 Nije reklama, napravio sam je samo zbog vas da vidite, kontam da će je obrisati, ionako. Primer je sa fb stranice, MALOUMNJAK pobediJo :)

7. Zašto neće da mi prihvati komentar mamu mu jebem, da nema neko ograničenje oko broja postova?

8. Ko je nafurana mala, ajd priznajte :)

9. Meni nije htelo prihvatati komentare dok nisam potvrdio registraciju na fejs što mi stiglo na mejl.

10. E jbg taman sve završio kad ono Moj rodjak sa sela...

11. ЈЕБАЋЕМО ДЈЕЦОАААААА

12. Gledam malo grup'cu na LiceKnjizi i ne verujem kako glupava, nepismena i natakarena mlađarija. ;-) To ne treba zajebavati, njima treba guzicu pomerati Džondirom 9R sa nitro-kerozin pogonom, guzicu pomerati a uši zavrtati, tući a ne dati plakati.

13. Miloš nas može zapaliti, ali ne i zapaliti!

14. VLADA JE ISTUKO DAUNOVCA DRAGIŠU IZ MOG KRAJA, BIO SA NEKIM RIBAMA I DRAGIŠA DOBACIO NEŠTO NEOBAVEZNO I VLADA DA SE DOKAŽE PRED DEVOJKAMA ZALETI SE I RASPALI MAJGERIJEM DRAGIŠU PESNAJOM PO SRED FACE KOJA JE IONAKO BILA SVA ISKRIVLJENA...

15. Lukse ne možemo da ih trolujemo jer su suviše glupi, pa smo morali malo da promenimo taktiku. Ne moram posebno da napominjem da je upalilo.
    Samo jedna klinka je izbrisala svoj profil, ona što joj je nik bio Elitni odredi. Pošto je njen prvi post nestao i ja više nisam mogao da ostavim komentar.

16. Lukse ne možemo da ih trolujemo jer su suviše glupi, pa smo morali malo da promenimo taktiku.

+1 hahaha, odlično zapaženo.

Ne moram posebno da napominjem da je upalilo.

Momci, vaš rad se ceni međ vaskolikim iole normalim sajber življem.
    :priprema 5 probranih rodica da se zaperu jorgovanovim sapun'ćem u cilju odavanja počasti visprenim vukajlijaškim argonautima u borbi protiv vaskolike glupavštine:

17. извалио сам да су клинке почеле да се ложе на нас.

18. Čak nude i pičku za 2000.

19. давиде ВРАЋАЈ АДМИНА!

20. извалио сам да су клинке почеле да се ложе на нас.

Ја спомен'о 6.25 центи тврде курчине, па се попалиле.