Elitni odredi

1. ja sam do 17. godine isto tako fanatično bio zaljubljen u Jovanu Pajić

Dizvineš ko je uopšte Jovana Pajić?

2. Petar Pan Pezo$

Што, бре, Јована Пајић поред Тање Савић и Милице Тодоровић? :)))))))

gonzo

Dizvineš ko je uopšte Jovana Pajić?

Јована Пајић је некадашња звезда Гранда.

3. Da prostite zaista nisam upućen :)

4. Ona što peva da neće da se jebe u Jugiću :) Samo u beemveu ili u motelu.

5. Znači umetnica :)

6. gonzo
    Znači umetnica :)

И то естрадна уметница! :)))))))))))

7. Hahahah bokte mazo, kakva je ovo lobanja pored nje

8. Знам да је удата. Не знам како је Петар Пан то поднео. Тако сам се и ја осећао кад се Ана Курњикова удала прво за Сергеја Фјодорова па онда за Иглесијаса. :))))))))))

Него да се ми вратимо на ове Елитне нереде. Фасцинира ме понекад понашање њихових фанова. Толики су фанатици и манијаци да бих, да сам на месту оне двојице, био озбиљно уплашен. Замислите да идете улицом и да вам излети буљук клинки које би почеле да хистеришу и да вриште као да их силујеш, да те хватају за рукаве, да те моле да их погледаш, пољубиш макар у образ, да се сликаш са њима иначе ће се убити ако их не приметиш јер ће онда испасти безвредне, живот ће им постати бесмислен јер их нису Реља и Влада запазили.

9. Него да се ми вратимо на ове Елитне нереде. Фасцинира ме понекад понашање њихових фанова. Толики су фанатици и манијаци да бих, да сам на месту оне двојице, био озбиљно уплашен. Замислите да идете улицом и да вам излети буљук клинки које би почеле да хистеришу и да вриште као да их силујеш, да те хватају за рукаве, да те моле да их погледаш, пољубиш макар у образ, да се сликаш са њима иначе ће се убити ако их не приметиш јер ће онда испасти безвредне, живот ће им постати бесмислен јер их нису Реља и Влада запазили.

Ja se tako uvek osećam zbog Šapketa lololo

10. Najazabavniji deo hajke na EO je ovaj sketch toy. I'm having so much fun! http://sketchtoy.com/3088010

11. Dragišiću umetniče hahahahaha

12. Jel kačite vi ovo na FB?
    Zašto jednostavno niste pustili buvu da su ova dvojica otišli u Amsterdam. I izmontirali par slika, njih dvojica, ribice, vutra, Amsterdam. I onda pustite buvu da su otišli u Amsterdam da se venčaju. I izmotirate ih sa tortom i slično. I onako se trle ko da im je ledeno.

13. Jebiga Dragišiću ja nisam vičan igrarijama sa pejntom i fotošopom, tako da ne mogu ništa da uradim povodom toga.

14. Pa možeš i da ignorišeš. Jedno još godinu dana će da promovišu kurvanje, kokain i pljačku za muziku i onda će sa Ivanom Gavrilovićem po sajlu, pa da vide gde je zapelo u cevi. Neće im biti više ni do pederisanja.
    Vi ste još dobro prošli. Bar niste u diskoteci slušali kako se lik cmizdri za Zoranom:
    http://www.youtube.com/watch?v=gqiMP_BdzEY
    Ajd ta ekipa se nije depilirala po grudima i imali su po 2 metra. Ova dva kurtončića... Ignoriši.

15. Ma jebe se meni za tu dvojicu, nego mi je dobra sprdačina sa naloženim klinkama koje su kao svetu životnu obavezu shvatile odbranu lika i dela dva magarca.

16. Dragisic
    Pa možeš i da ignorišeš. Jedno još godinu dana će da promovišu kurvanje, kokain i pljačku za muziku i onda će sa Ivanom Gavrilovićem po sajlu, pa da vide gde je zapelo u cevi. Neće im biti više ni do pederisanja.
    Vi ste još dobro prošli. Bar niste u diskoteci slušali kako se lik cmizdri za Zoranom:

Ма јок, бре. Они у тој песми зову свог друга Зорана да не кука за девојком јер га она воли, него да лепо пође са њима да се олеши к'о човек.

Не знам, понекад ми је жао да млтретирам ове ретарде који хистеришу за Рељом и Владом, а с друге стране прилика за малтретирање је тако добра. :)))))

17. а с друге стране прилика за малтретирање је тако добра. :)))))

I bilo bi šteta propustiti je :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.