Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja samo po inboxu serem :D
Tamara ne da i ja sam otišao. Ako opet budem tražio da uđem u grupu ne dajte. IDEM DA SE UBIJEM, ĆUPRIJO DOLAZIM!
Што у Ћуприју? Ионако смо на лошем гласу. Боље иди у Јагодину. :))))))))))))))
Ova Tamara mi je sumljiva. Kontam da je neko ko od nas ili tak nešto.
Шта, ви стварно мислите да ћете јебати?
лолололо
ko je objavio na cet skoro ceo nas razgovor?skoro svi pricaju o tome
ne,ja sam glupaca
Kažem ja da zna šta se dešava.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=179296102214043&set=o.313097218795320&type=1&ref=nf
Ovu sliku okačili zanovi šporeta. Mi lično ne bi jaču sliku našli. Plačem jebeno.
Дефинитвно, свашта пичка рађа. Коте се ови ретарди на нашој страници као пацови.
sasvim nebitni odredi.
Nadimak brate mili, klinci su zabrinjavajuće glupi i klasičan trol nisu u stanju da shvate. Takva nam priča nikako ne bi uspela sa njima jer su ograničeni do besvesti.
Само покушавам да гурам онако како сам замислио и да не одустајем од тога. Њихов фонд речи је јако ограничен, чак и исте псовке врте. Просто кад их и убијеш у појам, онда онако претећи кажу како смо јадни. Једноставно, за троловање је потребан наиван, а не ретардиран човек, а ови су сви баш МАЛОУМЊАЦИ. :)))))))))
МАЛОУМЊАЦИ - Победа над победама!
Došao sam da pozdravim i podržim Vašu akciju. Pršći po šporetima YOLO
vidim da ste poceli da kenjate o trolovanju blago retardiranih siparica koje vam ubr i ne ide od ruke, a i dosadilo je i vama samima, pa da se vrnemo na temu. slusam sada onu njiovu pesmu kulijana, rece sasmaNebitna da je slusala ki klinka, i skroz je ok, not my cup of tea, ali za taj fazon skroz ok.
zasto su ovi momci postali poznati tek kada su poceli da pevaju ko da su im osjekli pise? da li je srbija postala zemlja fegeterijanaca? stereotip ili drustveni parazit?
Babo Atife nemoj zajebavati, lebati. Već sam nekoliko puta napisao zašto je nemoguće trolovati ove specijalce.
A ona dva mulca su valjda postali poznati jer klinke izgleda mogu da slučaju samo taj gejlijski fazon pevanja.
Ajd ne kenjajte kako ne znaju da troluju. Nemoguce je kvalitetno trolovati nekog ko ne zna da pruzi otpor. Smejte se debilitetima ovih klinki, koga boli kurac je l kvalitetno il nije.
Peškira za precednika lololo
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/s720x720/561746_391281097619907_191507123_n.jpg
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/12/13/8887058/%20Aljosa%20Vuckovic001.jpg
Биће Владо, биће....
Не знам за вас, али уз ове клинке се осећам далеко паметнијим....
Ne kapirate vi mozak prosečne klinke.. Recimo i ja sam se u šestom razredu ložila na Tokio Hotel, isto baš fanatično, samo nije imalo neta da to širim i tamo.. Ko zna, možda bih se i ja ponašala kao one... Jednostavno su u tim godinama kada im je vrlo lako da zamisle da će jedan od njih dvojice nekada obratiti pažnju na njih, kapirate da je to onaj period kada misle da će sve biti bajno jednom kada odrastu.. Tako da, razumem ih (donekle), i verujem da će se kajati kroz par godina, ali da nije bilo vaših provokacija, ne bi ni izvalile ovoliko gluposti.. Jedino što ne razumem kod njih jeste ovolika nepismenost, ko da prag školski nikad prešle nisu.. O.o
realno...ja sam do 17. godine isto tako fanatično bio zaljubljen u Jovanu Pajić, bio sam bukvalno lud za njom, upao u depresiju, u školi sam stalno sedeo sam i svaki čas izvadim sve njene slike i gledam ih ko debil...bio sam spreman bukvalno da se potučem zbog nje...
tako da i ja razumem ove klinke, sam mi je to smešno iz ovog ugla al razumem ih
Okačite slike inboxa da i mi vidimo