Ко последњи - победник 4 (500-ти пост односи победу)

1. Диоклецијан је победник претходне игре.
    Али идемо даље.

2. ahahahahaa aj' se dogovorite xD

3. Mali doprinos igri....

4. hahahahahaa e stvarno nova pravila u zadnjoj sekundi, aj se dogovorite kako se igra?

5. Čestitke Dioklecijanu! :)

6. hvala...Predrazinjo...:-)

Plazma..post si ostavio u 22 i 12..majke mi..kasnio si..

7. Veličanstveni fer plej od strane keksa.
    Ćestitke i tebi na tome! :)))

8. Predrage ti znas da sam ja fin i kulturan decko :)))
    Hvala predrage.

9. bas tako Predrazinjo...cestitam Plazmo na neljutnji...:-)

10. o, dioklecijan, zeka radio, pa nije stigo, a ti znaš da sam ja brži uvek bio:)))))
    u svakom slučaju, čestitke

11. .......................

12. Dioklecijane, od srca ti čestitam na pobedi u prethodnoj igri.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.