Ко последњи - победник 4 (500-ти пост односи победу)

1. Znam...Sitno iseckana, sa suvom dimljenom slaninom, pa nafiluješ zeku koji je 24 sata odležao u vodi sa belim lukom...Prste da poližeš...

2. nikola! neću to da slušam! ti si loš, i ne voliš me...:(

3. Ajde zeko ne sekiraj se... Eto, prelazim na piletinu...OK?

4. haha, sad sam srećan, oni pilići su ionako dosadni, jel da?

5. Pevac ili krelac-biće dobra večera!!!!

6. hihi, samo ne zeku, evo biću dobar

7. Ajd sezona lova na patke, zeke ne diramo...

8. ajd, jao kako sam ja bezobrazan, nemoj patke, ajd na mačke i tigrove:)

9. Znaš li ti zeko ko je veliki snežni čovek?

10. jel sneško belić, hihihi

11. Ne, to je onaj što je hteo zeku, da ga mazi, pazi i trudio se da mu bude toplo ko kod mama koke...

12. Nije valjda da taj crtani zeka nije gledao?

13. e, ne znam ja za to. ja samo dajem mojoj mami da me mazi, i to kad sam raspoložen, kad nisam onda bežim i ujedem je, hihihi

14. Pa onda zgrabi patka Daču i počne da govori kako će ga maziti kljun i lepo perje, a onda se seti da zeke nemaju kljun i lepo perje i shvati da je prevaren... Nemoj mi reći da to nisi gledao zeko?! Pa koje si godište ako ne znaš taj crtani?

15. 82, ne znam bre, ili sam zaboravila, a inače obožavam crtaće

16. Pa spadaš u tu generaciju... Onaj kad patak Dača i Duško kopaju put do mora... Pa ne skrenu levo kod Abukeltija (ili tako nešto)... Pa izbiju na severni pol kod snežnog čoveka koji je voleo zeke... I na kraju svežni čovek uskoči u rupu za njima i izbije na more... Priča kako je tražio i tražio malog zeku i istopi se ... A Dugouško prokomentariše Jaoj vidi, pravi snežni čovek...

17. pa to je duško dugouško, tako kaži, pa znam, kako ne.
    hihi

18. Dobro je...Uplaših se da nisi rasla na ovim novim crtaćima...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.