pročitao sam, ti si divan
Ma zeko , samo ti meni budi dobro...
Nisam ja divan, ja sam Nikola...;-)
divan si ti nikola:)
Daj zeko, sad ću da se stidim...
hihi, ja kad se stidim ne pocrvenim, i niko ne zna, ja se samo sakrijem
Oš da me napadneš?!? ;-) Al pravi novi napad, ono tamo se neko upisao kao žensko a profil muški...A takve baš ne volim...
a, pa to su brat i sestra pa je nekad on a nekad ona:) znam ja, nisam džaba nolajfer:) ajd odbrani se, eto mene
On je onaj e, on je ona je...Ne volim takve promene, al ajd ako kažeš da imaju isti profil...;-)
jeste ozbiljno, pa skoro su se registrovali, sećam se u komentarima su objasnili, ajd, valjda mi veruješ:))
Aj zeko da ti verujem ;-)
veruj! ja kad rečem:)
Uh, uzela si već motenegro rešnik!!!!;-)
aha, hihihi, ja znam i kineski, ti ne znaš:)
Hihi, ja imam brata crnca a ti nemaš!!!
ja imam druga živka a ti nemaššš
E imami ja Živka?!? Šta sad?
moj živko je glupav i zato ga volim, ja sam uvek glavni i u centru pažnje, a on se stidi..
Ni ovaj moj ni9je nešto pametniji...Da nije isti Živko?;-) Ajd na čet malo...Ubiše me ove igre...A i umoran sam malo...Pisao sam neki slobodan sastav na temu " Ljubav i ostale navike "...;-)
ja ne idem na čet, oprosti
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
pročitao sam, ti si divan
Ma zeko , samo ti meni budi dobro...
Nisam ja divan, ja sam Nikola...;-)
divan si ti nikola:)
Daj zeko, sad ću da se stidim...
hihi, ja kad se stidim ne pocrvenim, i niko ne zna, ja se samo sakrijem
Oš da me napadneš?!? ;-)
Al pravi novi napad, ono tamo se neko upisao kao žensko a profil muški...A takve baš ne volim...
a, pa to su brat i sestra pa je nekad on a nekad ona:)
znam ja, nisam džaba nolajfer:)
ajd odbrani se, eto mene
On je onaj e, on je ona je...Ne volim takve promene, al ajd ako kažeš da imaju isti profil...;-)
jeste ozbiljno, pa skoro su se registrovali, sećam se u komentarima su objasnili, ajd, valjda mi veruješ:))
Aj zeko da ti verujem ;-)
veruj! ja kad rečem:)
Uh, uzela si već motenegro rešnik!!!!;-)
aha, hihihi, ja znam i kineski, ti ne znaš:)
Hihi, ja imam brata crnca a ti nemaš!!!
ja imam druga živka a ti nemaššš
E imami ja Živka?!? Šta sad?
moj živko je glupav i zato ga volim, ja sam uvek glavni i u centru pažnje, a on se stidi..
Ni ovaj moj ni9je nešto pametniji...Da nije isti Živko?;-) Ajd na čet malo...Ubiše me ove igre...A i umoran sam malo...Pisao sam neki slobodan sastav na temu " Ljubav i ostale navike "...;-)
ja ne idem na čet, oprosti