Ко последњи - победник 4 (500-ти пост односи победу)

1. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh

2. putnik iz voza, e, a pre mesec dana sam putovala, to neću nikad zaboraviti, neka lujka se selila iz budve, razvela od muža, pun kupe stvari, neki momak, bivši narkoman, neka baba, a nema mesta pa se baba i ta lujka svađaju kuku, ja umirala, znaš šta je to, posle ovaj momak počeo da sere nešto o nekom kurcu, on je kao u nekom manastiru gde su svi ti lečeni zavisnici, ja se posle prepirala sa njim, znaš da je film mogao da se snimi kako je bilo zanimljivo

3. Hehe....:)
    Ja imam srece pa srecem kolko tolko normalne osbo...poslednji put sam bila sa neke dve lujke,nudistkinje,vracale se sa mora....posle mi pokazivale slike... Pile smo vino,ceo zivot ispricale....ubedjivale me da raskinem sa bivsim deckom...:) nismo se cule ali se redovno kuckamo na skajpu....cak sam jednoj poklonila mindjuse...:)

4. ja se ne zbližavam, možda jer uglavnom srećem budale, pa se trudim da pokažem da sam veća budala :))

5. pa stvarno, to ti je prilika da se opustiš skroz, šta te briga, neće ti na slavu doći:)

i glupiraš se, lupetaš, ma milina
    jao, a to putovanje, prvo sam sela sa nekim matorcima smrdljivim, ubijaju, i onda pređem kod one lujke, nisam mogla:))

6. ja sam pobednik:)

7. To je baš lepo....:)))

8. Doživljaji iz kupea...Haha...Ipak mislim da se bolje stvari dešavaju kada stopiraš po Srbiji... 10 godina aktivnog stopiranja imam. Sve dok nisam kupio svoja kola. Tek da tu vidite ko može da vas poveze...

9. stopirala sam samo jednom,pre par meseci,sa sestrom, u jagodini,bile na nekom jezeru,pala kisa,propustile voz...ne znam kako nas je covek primio onako blatnjave u kola ...samo nas je pitao gde cemo i narednih 20 minuta nije rec progovorio...O_o

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.