Ako mislis na onaj stari kol of djuti 2 (drugi svjeCki) taj sam kuvo do prije po godine, preko x-fire, i imam ga jos instaliranog, al sam ispo iz fazona.
Ako nas bude u većem broju mogli bi negde u toku ove nedelje igrati, preko garene ili x-fire.. ima i dosta modova za zombije i slične stvarčice, pa će sigurno biti zanimljivo :D
Upravo skidam kol of djuti 2, uželeo se nešto... pa reko da proverim da li ima zainteresovanih da pikamo multiplejer preko garene...?
Ako mislis na onaj stari kol of djuti 2 (drugi svjeCki) taj sam kuvo do prije po godine, preko x-fire, i imam ga jos instaliranog, al sam ispo iz fazona.
ууу ја бих играо, ал се не разумем у то, мораш да ми објасниш како то иде...
Da, na njega. Ma i ja ga dugo nisam igra, baš zato i skidam. Pa sam kapirao da bi mogi da se organizujemo da cepamo ponekad. :))
Ma samo skineš kol of djuti i registruješ se na gareni, to ti je to :D
Двојку ја пар година несум играо, а јебао сам кеве.... Ако се договоримо, што не бисмо опикали....
Joj kad se setim u lanu kad se igralo...
Da se upišem pa ako šta bude, da znam :)
Ako nas bude u većem broju mogli bi negde u toku ove nedelje igrati, preko garene ili x-fire.. ima i dosta modova za zombije i slične stvarčice, pa će sigurno biti zanimljivo :D
aj ako se dogovorite samo postavite ip servera pa ce ulazimo :P
Dobra stara vremena.. :) Jedna od najboljih igrica ikad. Dobro me podseti na nju.
Јебо зомбије, ако нешто хејтујем то су разни ејлијен и зомби модови за игрице
@Слепи Ретард
Probaj onda resident evil 1 2 3,
i alien vs predator :)
ја бих игр'о
врајт ми даун!
Igr'o bi' i Ninka, samo mu treba malo vremena da se ušteli, nije se igralo par godina.
Ajd nek mi neko pošalje torent da radi. Par sam skidao, ni jedan neće. A posle me zajebava krek.
Igr'o bih i ja.
Evo ti ispravan link.
Fala dare
У сунце ти оживела ми тема хахах :Д ај ја ћу скинем вечерас па да се договоримо сутра да опикамо? Ако сте за?
Aj videcu i ja da pikam neki put, trenutno ne mogu komp mi je na servisu..