Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Podržavam. +
e, aj iskuliraj malo
Stevčo smetalo
pljosnati tip dauna...naseljava supljine u stenama u koje zapljuskuju talasi...kada se talasi povuku,otklizhe do plitkog dela
Vi volite forum da spemujete, to je očigledno. Ne mogu od vas ni pravo glasa da dobijem!
šta ti podržavaš? koji predlog? nisi ga ni iščitao, nego nabadaš tu neke postove da bi ih nabio što više na što većem broju tema
i skini tu koalu sa slike, 40 posto sajta je ima
Znam ti 10% foruma napamet. Ovaj predlog je super, pročitao sam i sve komentare, tako da... Ne mešajte se u tuđa posla, toplo vam preporučujem!
pa kad si ti bio banovan, pa da te ovo interesuje, koji ti kurac? i nemoj se sprdati kad godinu dana stoji nepogledan predlog
Nemoj da mi preetiš!!1
Све више мислим да је Стевчо тетратрол. :)
Stevčo je radoznao čovek. Kraj priče.
Sjajan opis. Ako smijem da dodam može i po par dana unaprijed da predosjeti promjene u plimi i osjeci
slazem se sa vama,kolega clannad,ali ovaj primerak ima osteceo chulo za povlachenje talasa
:(
imam ja zatvor
Predlog je super.
Uvedite ovo!
Stvarno interesanta ideja po meni, smatram da bi bilo lepo kada bi kaizen uveo ovako nešto.
Da pa bi oba banovana clana mogla da se dopisuju
I spremaju zvrcke
Nisam o tome razmišljao Maestro jbg