Prijava

Zaista, sopstvo je patnja, a da bi ugasio patnju, moraš spoznati četiri plemenite istine i slediti plemeniti osmostruki put.

волим да се опустим уз фину музикицу, вечерам сир уз вино, редовно трчим са псом поред реке, имам 2 пара фармерки и имт 539

tema je atenšn horing i govno.

supkultura

hahaha

supkultura

Ja pročit'o skulptura.

supkultura

Ako ćeš već da budeš grammar nazi, pravi srpski termin je potkultura, a ne kao što si ti mislio subkultura.

A inače, postoji jednačenje suglasnika po zvučnosti, pa imaš potpredsjednik, supstancija i sl.

a imaš i teme sa gramom mozga, a imaš i ovakve.

Отац двоје ванбрачне дјеце, студент права и џанки у покушају. Иронично, орјентисан ка анархији, вјерско опредељење атеизам. Од малих ногу заволио лаке ноте и хар кор панк, реп му није непознат. Воли секс искључиво са женама и радо га се сјећа. Раџу нешто претјерано и не готиви али зато сарму цијепа. Воли фудбал и навијачки живот јер је то тако проклето кул.
Све у свему добар човјек, ако те неће зајебат неће ти ни помоћи.

Ео га земљаче... да ти тема крене са радом.

e ja ti nisam lito temu samo prvih par rečenica...eto uglavnom da napiše, par reči od sebi...
nisam služio vosjsku jer mi je otac bio visoki čin oficira i sredio mi je da ne moram da služim vojsku. iako, kako mi se čini, u narednih 5 (pet) godina očekujem da će ovde gde živim, Novi saD, tj, Vojvodina, da izbije neko sranje koje će da podseća na grašanski rat, braem u ovom delu države....prema tome, ako se ne daj bože zarati, ponavljam ne daj bože, ne bi želeo da moje drugove sa kojima sam odrastao, a koji su odslužili vojni rok daih mobilišu, a mene koji sam neko ko je uvek po priči bio spreman sve da da za ovu zemlju da se sakrivam po nekim podrumima, pa posle rata da se skrivam i da ne mogu da pogledam u oči onima koji su ovu zemlju branili za mene i za moju decu i potomke.
Stoga, ja sam prvenstveno neko ko hoće u narednoj godini da se prijavi za odluženje vojnog roka, za zlu ne trebalo...ne želim jednostavno da drugi brane moj dom i moje dvorište i moje parče ispod neba dok se ja skrivam negde kao neka pečurka. Ponavljam, zlu netrebačo i ne daj bože da se ikad više potegne ijedan metak, al sve smrdi da neće biti baš tako...
Drugo.....
moram, nisam pročitao baš druge tačke tvoje teme jovičiću al slažem se uglavnom sa svime što si napisao. To je to uglavnom što si rekao boli te kurac

Što reče plemenita Butt

tema je atenšn horing i govno.

ma jebem ja vama majku u pičku a i tebi bušido.
a dođi nekad do ns da popijemo koju ti ja i milica i sime srbin

ma dobra je tema, al je uvodni post postavljen ko iz spomenara (el se beše spomenar zove kad se svi u odeljenju upisuju u neku svesku i odgovaraju na glupa pitanja?)

ja sam pre svega majka!

Neću, hoćete da me tučete! Znam ja vas laloške pedere!!!

el se beše spomenar zove kad se svi u odeljenju upisuju u neku svesku i odgovaraju na glupa pitanja?

Leksikon, draga, leksikon.

e! leksikon! to! dakle, pitanje je ko iz leksikona...

Hihihihihi!
1. Šta mislite o nastavnic... to jest moderatorima?
2. Imate li simpatiju sa sajta?
3. Ko su najbolji drugari?
Etc.

ja sam pre svega majka!

E to je ono što meni treba. Dakle, šta je ono glavno, najvažnije, što vas definiše. A slažem se da sam malo zakomplikovao uvodni post.

Dobri su odgovori i Rihe Disidenta i PPP-a.

Ja sam živa propast od čoveka, samo to mogu da ti kažem. Eto, i to je nešto. :)

Za sebe jedino znam da sam skroman dječkić. Stvarno mi ne treba puno da bih bio zadovoljan i sretan. Za ostalo ne znam, recimo samo da mogu da se protivim ili podržavam nečiji stav o meni, kada su neke pojedinačne stvari u pitanju.

jovičiću, zajebavala sam se, nemam decu.

ja ako bi sebe mogla da definišem jednom rečju, ubila bi se momentalno.