Prijava

Pročitam danas u blicu kako su neka dva britanska novinara, nakon 5 godina istraživanja, napisala knjigu o tome haho je Hitler zapravo umro u Argentini, i kako je dnk analiza pokazala da lobanja koju rusi čuvaju nije njegova, već neke žene.

Sad kad sam guglovala, nađem ovu vest od prošle godine http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=10&dd=17&nav_id=550288

Dakle, šta bi moglo biti istina? Da li je ovo samo još jedna u nizu neodrživih teorija zavere, ili bi u tome moglo biti nešto?

Takođe, da proširim temu, svojevremeno sam gledala neki dokumentarac, koji je radio ješa iz amerike, kako u aušvicu zapravo nije bilo pogroma jevreja, čovek otišao tamo i istraživao kako i zašto gasne komore nikako nisu mogle da funkcionišu onako kako su nama pričali. (jbg, mrzi me sad da kopam gde je taj film, ako neko zna, nek kači)

Лемајо, ако ти не можеш сазнати нешто више о томе, онда не знам ко може. :)

To je dobro poznata teorija zavere. Neki kazu da je umro '63 u Mar del Plati kao sasvim normalan covek.

ja bez dokaza tog filma kojeg napominješ ne mogu ni da učestvujem, ali slažem se sa tobom šta god kažete ti, warner latiniš i milica jer vaše mišljenje poštujem

ma daj ne seri bre budalo bolje da ne znaš kakve prijatelje imam koji mi čuvaju leđa..

Лажу бре, Хића није ни умрео, он ЖИВИ !

tenor, vidiš da radim na tome!

evo ti petre, jebote... http://www.youtube.com/watch?v=oinItLYg7qQ

лоло диви га ренато

ajde duvaj ga šerloku kepecu jedan bolje ne ulazi u svađu da ne pretvorim tvojih 70 kila u mleveno meso...ćao zdravo

Хитлер је умро 1980. године и почива у кући цвећа.

Hitler upravo trći po Američkim ravnicama, podruku sa Elvisom i Majkl Džeksonom.

Sve je moguće, CIA, Vatikan... Istina da je bio lud ko konj al mislim da nije zaslužio titulu najvećeg negativca u istoriji jer je bilo mnogo gorih kao engleska kruna npr.

Хитлер је умро 1980. године и почива у кући цвећа.

хахах побједа

Ронет Шол, поштујем те за главатар.

Ја баш контао тебе питати да ми будеш крес шема јер имаш добар аватар, ал јебига, предухитрио си ме.

Ne bih znao konkretno za Hitlera, ali ono što je činjenica jeste da su posle rata mnogi nacisti (pogotovo oni na višim pozicijama) prebegli u Argentinu, jer su tamo bili zaštićeni od države. E sad, da li je i Adolf to ne znam nisam video. Mada sumnjam, ovako kako ja gledam, da je on izašao živ iz rata, svako bi želeo baš njega da ubije jer je ipak največi plen. A i sumnjam da bi mogao neopaženo da bleji nakon svega u nekoj tamo državi.

neverovatno koliko je nacina da se zaradi novac, treba samo neverovatno dobra ideja. Hitler je vec 44. god pokazivao ozbiljne znakove parkinsonove bolesti, uzimao je kokainske kapi za oci da bi izdrzao tempo koji je imao, bio je zavisnik o rznim tabletama od kojih su neke bile eksperimentalne... kad se na ovo dodaju svi ostali faktori iz njegovog zivota kao i uslovi koji su ga okruzivali zadnje godine rata... pricati o dubokoj starosti u argentini je potpuno besmisleno. 15 god se bavim istorijom 2. sv rata i uzimam za pravo da se nasmejem na ovu vest.
(rent-a-bubreg, 18. oktobar 2011 14:13)

Један коментар са Лемајиног линка.
Реално, лик као што је Хитлер не жели да се смири, он се никад није повлачио са поља и шта већ, ништа ако после изгубљеног рата не запали за Латинску Америку, да тамо дочека старост. Колки идиот треба да будеш да у то верујеш?

И да сељачине, не спемујмо дјевојци тему, нек ужива у свом новом истраживању, можда јој је ово тема за докторат, ко зна.

Jest, i napravio je petnestero djece i sad ima 90 praunučadi koji pretenduju na krunu Vinzdora.
Tako je i Isus.