Mislim da bi ovo bilo stimulativno za autore da pišu kvalitetnije definicije. Pošto ne možemo mnogo uticati na naš opšti prosjek, tu nemamo dovoljno feedback-a kada se počnemo popravljati. A ovako, nastojali bismo da nam taj aktuelni prosjek raste i imali bismo veću motivaciju za kvalitetnije pisanje. Pritom bismo imali i veću motivaciju za autocenzuru, tj. odustajali bismo od pisanja svake gluposti koja nam padne na pamet, jer ista može značajno da sjebe taj aktuelni prosjek.
Dodatni benefit je to što bismo prostom posjetom nečijem profilu mogli da vidimo u kakvoj je određeni autor kreativnoj formi, tj. koliko mu dobro ide u poslednje vrijeme.
Ovako, ja bi prvi po nekoj logici trebao biti totalno protiv ovog predloga, jer su mi u poslednje vrijeme i forma i prosjek očajni. Znači taj podatak o prosjeku u poslednjih 10 definicija bi mene totalno diskreditovao kao autora.
Ali baš zato i treba to da postoji, da svi malo više zapnemo da pišemo bolje, mislim da je ovo sasvim OK način za motivaciju.
- АК
Sranje predlog. Bespotrebno je. Buu!

Da okačim onu čuvenu :)
http://relocationtips.net/wp-content/uploads/2012/08/pad-lock.png