Prijava

Јес' да имамо ону општу тему, ал' ваља да имамо овако и неку гдје ће се качити линкови филмова који су по вашем мишљењу обиљежили годину, а уједно дискутовати о оним који се ишчекују.
Ово друго говорим из разлога што ево ја рецимо жељно ишчекујем добар торент Хобита (занемаримо то што ће добар торент изићи у 2013-ој). Па кад тако најзад изађе добар снимак неког филма за који мислите да вриједи погледати и желите да подијелите ту информацију с другима, то можете урадити овдје.
Година је при крају, ал' није згорег да продискутујемо филмове који су је обиљежили, а почетком 2013-те отворићемо нову тему и причати о филмовима које очекујемо, обавјештавати друге кад добри филмови буду доступни на нету, итд, итд.

Obeležili su Prometej, Povratak Mračnog viteza, Skajfol, Avendžersi i poslednji deo Tvajlajt sage.
Meni ovaj vrh http://www.imdb.com/title/tt1772341/.
Osim Hobita, iščekujem i Arga.

назовите ме тинејђером и тако тим, али http://i.imgur.com/OZPjR.png

Ове године нисам поглед'о ни један нови филм. Нисам ни прошле. Сморили Амери, јеби га. Некако к'о да су сви добри филмови већ снимљени. Једино сам скин'о овог новог Бетмена, прва два дела била добра, па да видимо и нови, ал' нисам га још одглед'о.

Nisam gledao filmove iz ove godine osim "Osvetnika" i završnog Betmena, jedino što zaista željno iščekujem su "Lincoln" i "Django Unchained". Prvi zbog DD Lewis-s kome se predviđa treći Oskar, a drugi zbog uvek intrigantnog Kventina i njegovog prvog Westerna.
Elem, već duže vreme se najveći hitovi čuvaju za poslednju nedelju decembra, tačnije katolički Božić, ne bi li box office bio što bolji.

http://www.imdb.com/title/tt1838603/
једва чекам, јбг, зна се зашто

jel gledao neko ''life of pi''?

pi.

EDIT: slažem se za Prometej. odličan film.

Joj, i ja čekam Đanga, čuo sam da će biti svega.

Looper kul film takodjer.

Klaud Atlas voznt det bed ajdr.

Мени се не свиђа ова глумачка екипа код Ђанга. Овај Џејми Фокс и Ди Каприо главне улоге... Ал' добро, кад погледам мало доле видим једног Самјуела Л. Џексона, који можда извуче ствар.

Za Di Kaprija i Foksa se apsolutno slažem, meni izrazito idu na tuki, i to je možda jedina mrlja na filmu, iako ga još uvek nisam odgledao.

Kakav je Klaud Atlas? Sve planiram da gledam, ali nemam sa kim, valjda ne privlači ljude, nije preterano izvikan.

Hobit, po mom mišljenju kida. Sve zavisi od toga koliki si fan Tolkinovog sveta i Džeksonove ekranizacije istog. Ako jesi, najverovatnije ti neće smetati stvari koje su kritičari okarakterisali kao mane filma, odstupanja od knjige zarad zanimljivijeg filma, itd.

Đango i Linkoln su ono što se čeka.