Prijava

vukajlija je postala mnogo gej ali mi je volimo

Eeeeee... Ima caka.

Ja sam se najvise u zivotu zajebo, sto kad sam radio na brodu nisam reko da sam peder. Po ceo dan si kod zenski u sobi, skidaju ti se gole, vatas ih za sise, i sve kao haha, pederi su ti glavni pimpovi na brodu, i najvaznije sta god da joj uradis to nije sexual harassment, jer si ti peder! Niti ko sme popreko da te pogleda, a kamoli da te izgazi. Muskarci te trpe, jer niko ne moze da ti isprovodadzise kao peder, a sa zenama si drugarica.
A lezbejke (cisto lezbejke), su tuzna prica. Pederi ih ne fermaju, muskarci su im konkurencija, a zene od njih zaziru... Nikome na valjaju, pa ni onim bisex ribama jer su ljubomorne ko kucici. Poslusaj zato savet, sto ce ti cica dati, ako ides na kruzer, a ti se ko peder izjasni...

Јест, ал има још једна цака: Ако те прихвате ко педера, само то и можеш, да их ваташ за сисе и дупе и да их гледаш голе, јер ће те гледати ко педера. А будеш ли обзнанио да ипак ниси педер, нећеш проћи ко у оним америчким комедијама, него ћеш да попијеш отказ и једно три тужбе.

ma jok, samo šmekerski nabaciš komentar kako si trVe Srbin i da kod nas važi kao kod vukova da se vezujemo jednom u životu i to tek kad nađemo pravu - svaka hoće da proba da nije baš ona ta prava, a posle joj je kasno da se kaje...

po toj logici i pederi bi trebalo da budu skrndedlji koje ni jedna riba neće da jebe, pa su primorani da se jebu međusobno

Bilo u Seks i grad - možeš ti sestro da imaš iskustva koliko god hoćeš, ali nikad nećeš moći da se snađeš s kurcem kao peder, on se sa njim igra od rođenja :)

http://www.gayecho.com/seks.aspx?id=2107 Mada je ovo moglo i u drugu temu da ide.

Da izdvojimo samo najbitnije:

Kod seks uvek koristi kodnom.

Pušenje samo sa kondomom.

Odbij lizanje čmara.

Ne ljubi se u usta.

Jako veliki rizik zaraze HIV virusom postoji za tebe ako:

ne koristiš kondom kod jebanja.
onaj koji te jebe ne koristi kondom.
ti kod pušenja svrši u usta.
za ubrizgavanje droge upotrebiš iglu koju je pre tebe neko drugi koristio.

u nazivu teme dodati "šizenje" :)

elem, nesam ja išla na njihov sajt, nego mi ta reklama iskočila na cracked.com, i ja padnem u neveru koliko je neverovatno, ali neverovatno glup slogan. i naravno, kliknem na reklamu. nisam peder, majke mi.

dobar tvoj gif YCHTT :)

+1

како геј тема

u nazivu teme dodati "šizenje" :)

elem, nesam ja išla na njihov sajt, nego mi ta reklama iskočila na cracked.com, i ja padnem u neveru koliko je neverovatno, ali neverovatno glup slogan. i naravno, kliknem na reklamu. nisam peder, majke mi.

Јест, и Вијагра се увек купује за деду или за комшију :)

nekad daješ ljubav, a nekad bogam i primiš je.

Vidi stvarno Jarić!!!

E Adrijana, Adrijana...ako ti je sada, kad me nisi htela....