...ali mi se volimo!!!

1. vukajlija je postala mnogo gej ali mi je volimo

2. Eeeeee... Ima caka.

Ja sam se najvise u zivotu zajebo, sto kad sam radio na brodu nisam reko da sam peder. Po ceo dan si kod zenski u sobi, skidaju ti se gole, vatas ih za sise, i sve kao haha, pederi su ti glavni pimpovi na brodu, i najvaznije sta god da joj uradis to nije sexual harassment, jer si ti peder! Niti ko sme popreko da te pogleda, a kamoli da te izgazi. Muskarci te trpe, jer niko ne moze da ti isprovodadzise kao peder, a sa zenama si drugarica.
    A lezbejke (cisto lezbejke), su tuzna prica. Pederi ih ne fermaju, muskarci su im konkurencija, a zene od njih zaziru... Nikome na valjaju, pa ni onim bisex ribama jer su ljubomorne ko kucici. Poslusaj zato savet, sto ce ti cica dati, ako ides na kruzer, a ti se ko peder izjasni...

3. Јест, ал има још једна цака: Ако те прихвате ко педера, само то и можеш, да их ваташ за сисе и дупе и да их гледаш голе, јер ће те гледати ко педера. А будеш ли обзнанио да ипак ниси педер, нећеш проћи ко у оним америчким комедијама, него ћеш да попијеш отказ и једно три тужбе.

4. ma jok, samo šmekerski nabaciš komentar kako si trVe Srbin i da kod nas važi kao kod vukova da se vezujemo jednom u životu i to tek kad nađemo pravu - svaka hoće da proba da nije baš ona ta prava, a posle joj je kasno da se kaje...

5. po toj logici i pederi bi trebalo da budu skrndedlji koje ni jedna riba neće da jebe, pa su primorani da se jebu međusobno

Bilo u Seks i grad - možeš ti sestro da imaš iskustva koliko god hoćeš, ali nikad nećeš moći da se snađeš s kurcem kao peder, on se sa njim igra od rođenja :)

6. http://www.gayecho.com/seks.aspx?id=2107 Mada je ovo moglo i u drugu temu da ide.

Da izdvojimo samo najbitnije:

Kod seks uvek koristi kodnom.

Pušenje samo sa kondomom.

Odbij lizanje čmara.

Ne ljubi se u usta.

Jako veliki rizik zaraze HIV virusom postoji za tebe ako:

ne koristiš kondom kod jebanja.
    onaj koji te jebe ne koristi kondom.
    ti kod pušenja svrši u usta.
    za ubrizgavanje droge upotrebiš iglu koju je pre tebe neko drugi koristio.

7. u nazivu teme dodati "šizenje" :)

elem, nesam ja išla na njihov sajt, nego mi ta reklama iskočila na cracked.com, i ja padnem u neveru koliko je neverovatno, ali neverovatno glup slogan. i naravno, kliknem na reklamu. nisam peder, majke mi.

8. dobar tvoj gif YCHTT :)

+1

9. како геј тема

10. u nazivu teme dodati "šizenje" :)

elem, nesam ja išla na njihov sajt, nego mi ta reklama iskočila na cracked.com, i ja padnem u neveru koliko je neverovatno, ali neverovatno glup slogan. i naravno, kliknem na reklamu. nisam peder, majke mi.

Јест, и Вијагра се увек купује за деду или за комшију :)

11. nekad daješ ljubav, a nekad bogam i primiš je.

12. Vidi stvarno Jarić!!!

E Adrijana, Adrijana...ako ti je sada, kad me nisi htela....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.