Да направимо мали покрет у духу предстојећих празника и сви да окачимо неке деда мразице и деда мразове за профилне слике, чисто да покажемо нешто, неком, негде...
Okačim vam kurac svima na avatare. Previše jedete govna sa tim praznicima. Gori ste od penzionera.
Jebote život, dođem s posla razbijen i ima šta da me dočeka, internet preplavljen ignorantima. Dabogda vas od svakog jela ufatio proliv a od svakog pića povratili. Eto tako.
Нешто ми паде на памет данас...
Да направимо мали покрет у духу предстојећих празника и сви да окачимо неке деда мразице и деда мразове за профилне слике, чисто да покажемо нешто, неком, негде...
Slobodno okači pa da ti se smejemo
<-
ne svidja mi se ideja. previse je gej
a ja malopre promenih sliku.. i vidi, poklopi se sa ovom tvojom idejom, koja , blago receno, ima mentalnu retardaciju.
Ово је хејтерско-нолајферски сајт, у духу тога треба да пљујемо по празницима. Идеја је ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ!
идеја је до јаја, јебите се хејтери!
Deja je kul
Ja ne slavim ni jedan praznik. opaaaaaaa
Јеси у фазону да скупљамо слаткише за незбринуту и напуштену дјецу?
Идеја није лоша. Ја ћу можда да инсталирам ту црвену капицу на Срета-Штета дифолт аватару.
Ja ne znam promijeniti avatar, inače bih odma'!
ТЕМА ЈЕ ГЕЈ, ШЕШЕЉ НА АВАТАРУ НЕ!
Živeli prazniciii!!!!!!!
http://slike.in/wp-content/uploads/2010/12/000z054LBpr.gif
Неформална хуманитарна група Вукајлија.
Ево Цхељаде, да не испадне да те свуда хејтујем кекеке. А ионако ми ово већ блеји на феису, па што не би и овде.
Jedi govna.
Opet je vreme praznika, pa da se podsetimo malo ovoga.
http://25.media.tumblr.com/fc2d2682bcb4b83b75a28409738e5860/tumblr_mfj5645ZNg1rkc14zo1_500.jpg
evo jedna kul slika ako treba nekome :D
Okačim vam kurac svima na avatare. Previše jedete govna sa tim praznicima. Gori ste od penzionera.
Jebote život, dođem s posla razbijen i ima šta da me dočeka, internet preplavljen ignorantima. Dabogda vas od svakog jela ufatio proliv a od svakog pića povratili. Eto tako.
Srećni prazniiiciii!
Ako ova ideja zaživi života mi kidnapovaću nekog hakera pa će on morat da provali đe je glavni server Vukajlije i bačiću bombu na njega.