Prijava

Da sjebo sam se da testisi nisu zlezde, ali mislio sam da nije zbog toga.

Znaci hormon utice da se meso usmrdi?

Vidi brale, to što ćeš da povadiš muda ništa neće da znači. Sve one žile zalepljene sa unutrašnje strane kičme moraš da povadiš i čvoriče. Koje imaju veze sa mudima kanale one za spermu kekeke. Tek onda si uradio pravu stvar. U pečenju neće da se oseti iako zaboraviš. Ovako si se sjebao, kad kuvaš meso fazon i kad ga probija ona prva voda, kad krene da ključa u kući od smrada nećeš moći da sediš.

kad prasad zadju u adolescenciju, ovaj malisan im se stavi na muda dok spavaju i on im prakticno isisa ta muda/picku i pojede, kad zavrsi obicno se baci kokoskama koje gapokljucaju a prasad se mogu slobodno posle jesti
http://www.zastitabilja.org/images19/arion.jpg

Kod mene pre nego sto krenu da sredjuju vepra/prase, obavezno mu po klanju prvo odstranjuju testise, ako nisu pre toga vec odstranjeni. I to rade u zurbi, kao da meso ne bi povuklo miris, statijaznam. A ti kanali i sve ostalo se sredjuje kasnije. Sto ce reci da to i nema neke veze sa mirisom, nego samo testisi.

Tvoja teorija se bazira na brzini vađenja jaja? Daj kolega nemoj da se zajebavamo. Nego da kažeš ti tom ko kolje neuštrojne veprove da pošto ga zakolje, dok mu još krv ide da mu na stomaku nađe žilu kurca i stiskanja od muda ka sredini iscedi ono što ima unutra.