Prijava

Pa nije prirodno ( to jest, jeste prirodno, jer čovjek je dio prirode i svo njegovo djelovanje je prirodno), al nije ni ćuko. To je ono što ja oću reći.

Životinje bi se medjusobno svejedno ukrštale. Ovo je daleko od toga, na GMO hrani najviše je profitiralo zdravstvo..

Ali bilo je konstruktivno.

A zasto vi kojima je dosadno ne biste otisli na temu o Puju Sotki, Glumcima koji vas odusevljavaju, Glumcima od kojih vam se kenja, Moze li u Srbiji da se napravi fejzbuk itd..?

Jeste istina je da da postoje vrste koje su ljudi ukrstili i modifikovali,al je poenta sto se to vise ne radi zbog poboljsanja i napretka, nego da bi se stvorio upravo kontra efekat.
Najpoznatija modifikacija koja je prihvacena svuda u svetu pa i kod nas je KOKA NOSILJA.
Dakle nju su modifikovali da joj ne treba petao da bi nosila jaja. Napredak je ocigledan, gajis samo te koke i imas jaja.

Ali, amerima to nije dosta, pa sad vrse modifikacije i prave kokoske bez glave i kljuna, jer smatraju da je to nepotrebno u industriji.

Dakle, napravimo granicu oko modifikacija koje su doprinele necemu, i onima koje samo stete ljudskom zdravlju.

Evo cist primer je prica da se kukuruz u americi modifikuje jer je otporniji na susu i bolesti, i da ce svi koji ga zasade imati povracaj novca u slucaju stete (jer je navodno nemoguce da se desi). Upravo sledece godine, amerika je imala najmanji prinos kukuruza u ISTORIJI, a poljoprivrednici su dobili mizerne odstete koje ne pokrivaju ni njihove uloge. Znaci, kukuruz nije odradio ono "sto mu je osnovna namena", a njegova stetna dejstva su i dalje tu.

Znaci, da li nam je potreban navodno otporniji kukuruz, po ceni toga sto su sanse da cemo imati kojekakve mutogene bolesti 300% veca.

Ne može se napraviti fejsbuk, lijepo je Luks objasnio. Ne znam zašto potežeš tu temu?

Mislim da bi nas tužili kad bi napravili Fejsbuk. Kontam da onaj Cukerberg ne da prava?

Xe, xe.. jel ti tata baba sera? Posto smaras ko proliv xe xe

Ja mislim da bi mogli da napišemo FEJZBUK, jer to nije isto što i Facebook.

Dakle, u Srbiji se može napraviti fejzbuk.

U Srbiji sve manje stanovnika, a sve veće potrebe za hranom :)

Inače, izmenama Zakona o GMO bi se, kako nam je rečeno, ukinula restriktivnost našeg spoljnotrgovinskog prometa i omogućio uvoz određenih vrsta genetski modifikovanih proizvoda.

Hm...
Popuštamo pod pritiskom.

Ja upisao farmaciju, tako da- BIĆE LEBA!

ALI ŠTA AKO JE KRAVA KOJA JE DALA MLIJEKO ZA PUTER/BUTER/MASLAC GENETSKI MODIFIKOVANA KRAVA KOJA JE NAPRAVLJENE UMJETNOM OPLODNJOM I KOJA JE JELA MODIFIKOVANO SIJENO I SILAŽU OD GMO KURUZA? ŠTA AKO JE TRAKTOR KOJI JE ORO, SIJO, PRSKO, SILAŽIRO IŠO NA BIODIZEL KOJI JE NAPRAVLJEN OD GMO ULJANE REPICE? ŠTA AKO JE RADNIK KOJI JE HRANIO KRAVU I ČISTIO GOVNA ISPOD NJE JEO GMO BUREK? ŠTA AKO JE RADNIK U DRUGOJ SMJENI KORISTI DEZODORANS SA FRONOM? ŠTA AKO JE U BLIZINI ŠTALE AMERIČKA VAZUHOPLOVNA BAZA I NA NJOJ IMA MUNICIJE SA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM? ŠTA AKO JE MAŠINA KOJA PRAVI PUTER/BUTER/MASLAC RADILA NA STRUJU KOJA JE DOBIJENA IZ NUKLEANE ELEKTRANE? ŠTA AKO JE STARI AKUMULATOR IZ TRAKTORA KOJI JE ORO NJIVU BAČEN U POTOK I TAKO SVOJOM KISELINOM ZAGADIO VODENE TOKOVE? ŠTA AKO JE VODA ZA KRAVE IZ TOG POTOKA? A ŠTA AKO JE TAJ MASLAC/PUTER/BUTER PREVEZEN AVIONOM KOJI ZAPRAŠUJE NAŠE NEBO CODEX ALIMENTARIUSOM?

NE MOŽE TO TAKO MEŠO, DA MEĆEŠ SLIKU A NIĐE KONTEKSTA!

Ja mislim da je to kurac.

agi imam grčove :(