Kad kažem da je sređeno, onda je sređeno. Samo piće plaćamo kao i u svakoj drugoj kafani.
Натнат :3
Orgorg :3 Ne mogu, radim, mukica :-(
Samo gomilaš pare u slamaricu!
SAMO RADIS SAMO KUCE GRADIS BOLJE BICE AJ SA MNOM NA PICE
Избаци ме из онога "можда", бивствоваћу и ја у Београду, па ме ето... Проблем је новац, али биће за који дринк. Јебачу, контактираћу те, јер никога другога не знам, а Београд познајем к'о мушки рч - знам само 'де је станица и ништа више.
Računamo na tebe :)
На Балашевића се рачуна, ја долазим! :-)
Svejedno. Nego, ako nikoga ne poznaješ, predlažem da poneseš neko obeležje...zastavicu, bedž...bilo šta.
samo idi ulicom i viči JA JEMEN - neko će da te pokupi ko Ninku u NS-u :)
Важи имењаче, ако будем ишо наћи ћемо се.
Понећу бркове, мислим да је то довољно. :-)
Moraš da se dernjaš JA JEMEN lolo
Лаже, то сам ја рек'о у НС-у кад сам налетео на њега и Јебача, па су ме тако препознали. :-Д
Opa, dobra bagra će da izbanjava. Ajmo, ajmo, još se prijavljujte. Mora makar 20 ljudi sigurnih da bude.
eto vidiš, znam da je neko vikao, a da su nekog pokupili - dakle, pali fora :)
Ја ћу вам мало касније јавити, не могу баш у понедељак.
Biće, Džoni, ovi "možda" se klate :))
За сада фина екипа људи је пријављена, биће лудоооо к'о на концерту Рикија Мартина. :-Д
Perhaps, možda i druga povedem sa sobom, loži se na Kornjaču dečko.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Kad kažem da je sređeno, onda je sređeno. Samo piće plaćamo kao i u svakoj drugoj kafani.
Натнат :3
Orgorg :3
Ne mogu, radim, mukica :-(
Samo gomilaš pare u slamaricu!
SAMO RADIS SAMO KUCE GRADIS BOLJE BICE AJ SA MNOM NA PICE
Избаци ме из онога "можда", бивствоваћу и ја у Београду, па ме ето... Проблем је новац, али биће за који дринк. Јебачу, контактираћу те, јер никога другога не знам, а Београд познајем к'о мушки рч - знам само 'де је станица и ништа више.
Računamo na tebe :)
На Балашевића се рачуна, ја долазим! :-)
Svejedno.
Nego, ako nikoga ne poznaješ, predlažem da poneseš neko obeležje...zastavicu, bedž...bilo šta.
samo idi ulicom i viči JA JEMEN - neko će da te pokupi ko Ninku u NS-u :)
Важи имењаче, ако будем ишо наћи ћемо се.
Понећу бркове, мислим да је то довољно. :-)
Moraš da se dernjaš JA JEMEN lolo
Лаже, то сам ја рек'о у НС-у кад сам налетео на њега и Јебача, па су ме тако препознали. :-Д
Opa, dobra bagra će da izbanjava. Ajmo, ajmo, još se prijavljujte. Mora makar 20 ljudi sigurnih da bude.
eto vidiš, znam da je neko vikao, a da su nekog pokupili - dakle, pali fora :)
Ја ћу вам мало касније јавити, не могу баш у понедељак.
Biće, Džoni, ovi "možda" se klate :))
За сада фина екипа људи је пријављена, биће лудоооо к'о на концерту Рикија Мартина. :-Д
Perhaps, možda i druga povedem sa sobom, loži se na Kornjaču dečko.