Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Stavila.
Samo da kažem svima koji ste pod "možda" da se odlučite do ponedeljka, jer moram da znam za koliko ljudi rezervišem, da ne bude posle da nema mesta. Mislim da nas je prošli put bilo tridesetak i to je neki limit za onaj prostor.
Teško pabu kroz koji protutnjaju vukajlijaši....
Nije im prvi put :)
Teško pabu kroz koji protutnjaju vukajlijaši....
nije valjda da tako bude? pa mi ovdje kad dođemo konobarica nas dočeka ko da su sami anđeli sišli, koliko smo fini :)
Pojedini Vukajlijaši umeju da budu divljačni ovde, ali uživo su cica mace :)
Mogu ja preko Skajpa da gledam?
Voajer sam, tim se dičim?
Ne može.
Pa neee, mošte i vi mene da gledate. Kao da sam tu. Neću samo da kibicujem.
Курчииина... Ја ћу тек после понедељка знати шта и како, јер тек тада ћу знати за пос'о неки... Ваљда се може нагурати и ја негде, ако јавим после понедељка.
Добро је што не видим Буксну, тако да неће опет отерати млађарију и Костића к'о прошли пут. :-)
i to je to?
Šta?
Ima još vremena do sledeće subote. Sutra ću da se raspitam kako stoje stvari i da nije rezervisano nešto, a u ponedeljak ću da potvrdim.
ma sprdam se, nego da rifrešujem malo :) dovoljno i ako e bude nikog više...
elitizam na delu, c, c, c...
:P
Nato, stavi i mene pod možda, ne smem još ništa da obećam, uvek se nešto ispreči kad god zakažete okupljanje... :)
Turila sam te, ali gledaj da dođeš, nisam te videla 105 godina!
Bila sam u "Kornjači", rezervisala prostor, tako da je to sređeno :)
Nato ne verujem da ću moći da ti potvrdim u ponedeljak oko dolaska, nego možda dan ili dva kasnije. Jebiga zbog posla ne mogu da pravim planove na duže od par dana, iako ću se svakako potruditi da sve ipak saznam do ponedeljka.
Nema veze, ja sam rekla konobaru da će nas biti oko 25, tako da sam ostavila lufta.
Bila sam u "Kornjači", rezervisala prostor, tako da je to sređeno :)
A koliko je to evara?
Виђу ону мескалину, оће диде код овијех европљана на окупљање, а код нас геџована неће да дође. ПРОДАЛА СИ ШУМАДИЈУ!!!12