Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
MOLIM VAS da obustavite dovođenje ljudi sa strane, nema teorije da svaka druga osoba dovodi po nekoga, jednostavno - zatvoren je prostor, rekla sam da dolazi oko 25 ljudi i to je to.
Боље доведите неке Румунке него што доводите геј другаре.
kada bude bilo prolećno okupljanje svako može da dovede babu, kera i strinu.
A zašto ne strica? Mislim...šta je pa strina? Nikakav rod.
Јој што имам добру стрину, греота да причам каква је пичка. Видим је пре неки дан после три-четри године, пуца.
Да простите.
Da rezimiramo:
Sutra u 8 uveče i koji minut ranije (bolje nego kasnije) čekamo se ispred Dom sindikata.
Babe i dede koji mogu da ostanu sami kod kuće nahranite keksom i mlekom, ušuškajte i pođite na okupljanje.
Članove bliže i dalje familije, prijatelje, simpatizere, komšije, studente na razmeni kao i leva smetala kojih niste mogli da se otarasite možete povesti pod jednim uslovom: nijedan Vukajlijaš ne sme biti tom prilikom uskraćen za samostalno mesto na klupici, kriglu i neometan pristup pepeljari i klozetu.
Kerove nemojte voditi, kasno je.
Imam ja fotoaparat i verovatno ću ga poneti ako se setim.
Ništa, to je to, vidimo se sutra! Naspavajte se, okupajte i obucite čiste gaće.
ne zaboravi fotkati natnat, da se smijemo pijanim facama i staklastim očima :D
а јбг, хтео сам да доведем фамилију да их упознате :/
Sve može, ali čiste gaće jok. To nije u svetloj srpskoj tradiciji i ne može se ispoštovati lololo
Kurajberi dolaze!
E Džoni, bar okrenite gaće. Može?
Џаба ми што ћу да обучем чисте гаће кад ћу их усрати до Београда.
e džoni, de su one fotke iz romatike pre par nedelja?
Moram li da se tuširam?
C. Ima u Kornjači topla voda u WC-u pa ako baš bude potrebe, ti se plakni.
Откад се пере пред окупљање? Није то то..
Nikako da ih Ela prebaci na komp.
Evo obećavam da ću na VOS-u najkasnije sutra popodne da ih okačim.
Ne možemo, okrenuli smo prošle nedelje lolololo
Ja samo pitam, iz kurtoazije. Svakako nemam tuš u stanu.
E a to sam rekao, nisam ga ja zvao, sam video covek.
Sad sam bila u Kornjači da pijem kafu i mogu vam reći da sam onako odakativno procenila da može da stane stotinak ljudi, oko 25 može komotno da sedi, pa plus svakome po jedan u krilo...ako svi drže svoje čaše u rukama na stolove može da legne po osmoro u jedan red (ima dva velika stola)...između može da stoji 15-ak ljudi, još po neko uvek bude u klozetu..
Ma komocija!