Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ahahaha, dobro. :D
Onda mora da je neko od ovih "naših" iz mod tima.
Ko je bio najpijaniji?
Ja ovo nisam ni izvalila do sad uopšte... Skinuto.
Videćemo se sledeći put, još ako bude prolećni dan... :)
Pregovori mogu da počnu. O kojoj cifri govorimo?
E, baš ste mehki i društveni... najviše je okvaplorodila ekipa Ombre-Niko-Gonzo-Jebač-Ninčilo, da se u Buri pregrupisao to bi već bilo hard kor prelo. A gde bi Pacov bio nego kod sisa. ;-) Kakve ustaške pesme bogara ti?!
Dajem kilogram domaćeg kulena, kacu kiselog kupusa i litru domaće kruškovače. Cenjkanje može da počne. :)
На прво следеће окупљање долазим, па макар допузао до Београда.
Ostaje samo onaj bradati pečalbar. -.-
Ma znaš ti mene. Ja sam više u četiri oka sa tobom, nego da sam u velikom društvu. Nekako si pogodna da mi preneseš sve tračeve. ;)
Billy, kulen može da otpadne sa spiska, ne konzumiram, kruška takođe jer imam i svoju, a pride i šljivu, kajsiju i dunju...Aj taj kupus i nekako. Kako stojite sa duvan čvarcima?
A kad smo to nas dve bile u 4 oka? Ne mogu bre da te namolim da se upoznamo, kao da sam grbava...
Nato, to zato što je muško, a i dupli. :)
Slabo, mislim da je ostalo možda još 600-700 grama, ako i to do sada nije pojedeno. :(
Ko bre muško? Vučica? Nema šanse.
Ne Vucica, nego Vuk. lolo
Ja 'oću, ali nikako da te na'vatam, a ni da uklopimo vreme pa da dođemo zajedno moj muž i ja. :)
Lepe su slike. :)
Šta ima da me navatavate, ja sam uvek za druženje. Ako sledećeg vikenda nemate nikakve obaveze, javni se na pvt i gledamo se :)
žiVa. :)
sve se mislim da je natnat vučica,ovakve organizacije nisu realne XD
Pa ne znam slepi, meni samo frizura zalizana ista, ostalo i nije, a ključno je da nije ni jednom pala, a čak je i za busom trčala na štiklama i to brže od Gonza i mene :)
Види се да вам је било баш лепо. Надам се да ћу следећи пут и ја некако да искомбинујем па да се довучем.