~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. Nisam ja, znam da sam osumnjičena. Časna Vukajlijaška!

Ahahaha, dobro. :D
    Onda mora da je neko od ovih "naših" iz mod tima.
    Ko je bio najpijaniji?

2. (a ne k'o oni slepci u Kragujevcu!)

Ja ovo nisam ni izvalila do sad uopšte... Skinuto.

3. Videćemo se sledeći put, još ako bude prolećni dan... :)

4. Nato, sa obzirom da si pokazala i dokazala svoje sjajne organizatorske sposobnosti i mogućnosti, ded organizuj nešto u ns. :)

Pregovori mogu da počnu. O kojoj cifri govorimo?

5. E, baš ste mehki i društveni... najviše je okvaplorodila ekipa Ombre-Niko-Gonzo-Jebač-Ninčilo, da se u Buri pregrupisao to bi već bilo hard kor prelo. A gde bi Pacov bio nego kod sisa. ;-) Kakve ustaške pesme bogara ti?!

6. Dajem kilogram domaćeg kulena, kacu kiselog kupusa i litru domaće kruškovače. Cenjkanje može da počne. :)

7. На прво следеће окупљање долазим, па макар допузао до Београда.

8. Ja ovo nisam ni izvalila do sad uopšte... Skinuto.

Ostaje samo onaj bradati pečalbar. -.-

9. Mi smo vrlo društveni, nije potrebno da objašnjavam zašto. Nego, što tebe nema na okupljanjima, a?

Ma znaš ti mene. Ja sam više u četiri oka sa tobom, nego da sam u velikom društvu. Nekako si pogodna da mi preneseš sve tračeve. ;)

10. Billy, kulen može da otpadne sa spiska, ne konzumiram, kruška takođe jer imam i svoju, a pride i šljivu, kajsiju i dunju...Aj taj kupus i nekako. Kako stojite sa duvan čvarcima?

Ma znaš ti mene. Ja sam više u četiri oka sa tobom, nego da sam u velikom društvu. Nekako si pogodna da mi preneseš sve tračeve. ;)

A kad smo to nas dve bile u 4 oka? Ne mogu bre da te namolim da se upoznamo, kao da sam grbava...

11. Nato, to zato što je muško, a i dupli. :)

12. Slabo, mislim da je ostalo možda još 600-700 grama, ako i to do sada nije pojedeno. :(

13. Nato, to zato što je muško

Ko bre muško? Vučica? Nema šanse.

14. A kad smo to nas dve bile u 4 oka? Ne mogu bre da te namolim da se upoznamo, kao da sam grbava...

Ja 'oću, ali nikako da te na'vatam, a ni da uklopimo vreme pa da dođemo zajedno moj muž i ja. :)
    Lepe su slike. :)

15. Šta ima da me navatavate, ja sam uvek za druženje. Ako sledećeg vikenda nemate nikakve obaveze, javni se na pvt i gledamo se :)

16. sve se mislim da je natnat vučica,ovakve organizacije nisu realne XD

17. Pa ne znam slepi, meni samo frizura zalizana ista, ostalo i nije, a ključno je da nije ni jednom pala, a čak je i za busom trčala na štiklama i to brže od Gonza i mene :)

18. Види се да вам је било баш лепо. Надам се да ћу следећи пут и ја некако да искомбинујем па да се довучем.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.