~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. Baš ste mi svi lepi na ovim slikama! :-)

(dobro, Pacov nije lep, al' 'ajde sad)

2. Hahahaha pazi mene na zadnjoj slici, sevdah sami. :D Da ne zapjevasmo na kraju, ne bi ništa bilo. :D

3. Raduljica zaboravio skinuti spojlere, lolo!

EDIT: Pacov isti Kevin Love!

4. Sise nisu smele da pevaju ustaške pesme, samo Džoni i Predražinjo, a ni četničke, osim malo Davida...

5. Jeb'te se, sledeći put dolazim makar me svi kulirali. Stvarno ste svi lepi.

6. Meni drago što sam ponovo sreo Predražinja, on i Kristina bi bili prekul kao par (ko ti je rek'o da nisu, lolo)

Forgetica, nju sam dopratio fino, džentlmenski, u Ikarbusovoj limuzini i posle se izgubila negde. Izdaja. Šalim se, mala učiteljica :3

Messalina u prekul, sofistikejted izdanju, malo je ramena izdaju i da nije sira od mene, ženio bih je lolo.

LE Maja. Pa gde si ti? xD

Natnat, jao koliko je to dobra cura, kapiram da celu noć nije htela da sedi od uzbuđenja koliko mase je skupila i samo je nadgledala svoj ponos i diku (ovo drugo ne shvatati svakako lolo)

Srnić, po defoltu, rola celu noć i kurči se novom frizurom;)

Covpa i Bačje su mi bili ludačka pojava, iako sam malo pričao s njima.

Vita, boktejebodatejebo, kakav stan od 400 kvadrata, kakav Majbah na prilazu, des' kurvi iz Barija i sultani od Bruneja? Izmotao si nas, mogao si da nas završiš u onu maricu dok smo prolazili pored interventne, al' ajde. Alkos si sa nekim socio-poremećajem, pa ti se i oprašta, lolo. Šalim se, dobar je Vita, al' mora da se organizuje bolje, nemAre to tako više!!

Džoni dingospo sa Elom koja kao da je upala na udruženje lovaca, mi svi masni, a ona nacifrana za Milano, lolo. Indastrijal, baja, odiše tom obrenovačkom ol-skul kuloćom, Fejsara zvani StavimoĆaletovuPlatuNaRuletDaBiImaliZakurve, gudraš Ambar koji iz senke vreba kad će da se nasmeje, bolesnik jedan xD Za ostale poz, nisam nikog namerno izostavio, već po sećanju. :)

7. Pu, ala ste ruuužnii!

8. Šalim se malo. :)
    Ne mogu da pohvatam na kojoj su slici Ella i Džoni.
    Edit: I svi pobegli sa teme kada sam se ja pojavila. Baš ste društveni. Neću više tako da se igram. :(

9. Који је Нико господин с овима брковима.

10. Ako je pacov onaj sa bradom, isti je Sulejman boktemazo! :-)

11. Znam ko se setio da se ubaci ovo u naslov teme

(a ne k'o oni slepci u Kragujevcu!)

, ali me zanima koji je mod od ovo dvoje kragujevčana pristao to da uradi i dokaže da ste vi beograđani još veći paori nego što sam mislio.

12. Znam ko se setio da se ubaci ovo u naslov teme

Nisam ja, znam da sam osumnjičena. Časna Vukajlijaška!

Ko je ovaj skroz levo?

Marvellous

Edit: I svi pobegli sa teme kada sam se ja pojavila. Baš ste društveni. Neću više tako da se igram. :(

Mi smo vrlo društveni, nije potrebno da objašnjavam zašto. Nego, što tebe nema na okupljanjima, a?

13. e,'de ste nestvarni :3
    slike su super,ufatila se iskra ludila

14. Duša me boli što nisam bio...isto tako mi je drago kad vas vidim zajedno.

15. Super ste svi ispali na slikama. ♥

16. Super ste svi ispali na slikama. ♥

U prirodi smo još lepši :)

17. Dobre su vam slike, lepi ste, vidi se da je bilo veselo.

18. Nato, sa obzirom da si pokazala i dokazala svoje sjajne organizatorske sposobnosti i mogućnosti, ded organizuj nešto u ns. :)

19. ružne nisu slikali!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.