~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. Дођеш на сајт за спрдњу и увредиш се кад те неко спрда. Мсм оно лоодило.

2. Enemi, vidiš da je emotivac! ;-))))))))))))

3. Политичар емотивац !
    У сваком случају, Марјо не гине ти вео преко нове фризуре :)

4. Кад је туча ?
    колка је квота на рд-а ? а колика на овог ?

5. Uvredi se čovek na dobru foru. Svašta.

6. Доже, да сам ближи, дошао бих на тај фајт да те бранимо од душвана, нисам се одавно ни са ким крцо.

7. Да се разумијемо и ја бих стао на РД-ову страну лоло :) а ми међеди вредимо ко тројица обичних лоло

8. У сваком случају, Марјо не гине ти вео преко нове фризуре :)

a,šerlokice? :3

aj,bre ljudi,tera se šega,nemoj se svadjate :)

9. Ја ћу да се бијем против Дога, није фер да су сви на његовој страни.

едит

a,šerlokice? :3

Хоће да те жени овај Ирац ! :)

10. Ja ću prodavati ulaznice za meč, dovodim striptizete iz Gradačca da zabavljaju gospodu između rundi: Selmu, 33. godine, u slobodno vreme radi u kao veterinarski tehničar, i Amru, 21. godina, nezaposlena trgovkinja i perspektivna estradna umetnica. "Samo 10 maraka, iliti 500 dinara, uz kartu ide i jedna čaša 0.33 Nektar piva i klip otkuvanog šećerca kukuruza." Rezervacije na PVT.

11. ja ću dođem zbog besplatnog piva

12. Ja ću prodavati ulaznice za meč, dovodim striptizete iz Gradačca da zabavljaju gospodu između rundi: Selmu, 33. godine, u slobodno vreme radi u kao veterinarski tehničar i Amru, 21. godina, nezaposlena trgovkinja i perspektivna estradna umetnica. Samo 10 maraka, iliti 500 dinara, uz kartu ide i jedna čaša 0.33 Nektar piva i klip otkuvanog šećerca kukuruza.

Kupujem lololo

13. Kakve reakcije izazvah sada se plašim da Srni kažem kako je još lepša kao crvenokosa nego kao plavuša.
    Al' evo napisah po cenu još nekog šamara od junaka sa bezbedne udaljenosti. ;-))))

14. Ja bih da se u ovaj sukob ubaci i neka sasvim leva osnova.
    recimo, Dog je zvezdas, nadajmo se da je celt grobar.
    Tako ce kad zavrse peglu oko picke, moci da se peglaju zbog sala. lolololo

15. Kakve reakcije izazvah sada se plašim da Srni kažem kako je još lepša kao crvenokosa nego kao plavuša.

Za ovo mora krv da padne :)

16. жено надам се да имаш објашњење за ово!

17. Ја ћу да се бијем против Дога, није фер да су сви на његовој страни.

То оно, "ја ћу да навијам за козлић"? лолололо

18. Reservoir dog
    Kakve reakcije izazvah sada se plašim da Srni kažem kako je još lepša kao crvenokosa nego kao plavuša.
    Al' evo napisah po cenu još nekog šamara od junaka sa bezbedne udaljenosti. ;-))))

hvala ti dože :3

Tračica
    жено надам се да имаш објашњење за ово!

ženo,ja sam totališke zbunjena XD

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.