Zato sto u njegovo vreme nije bilo "besplatnog" digitalnog signala, i sad je mnogo cistija slika i ne pojavljuje se sneg pa nemas razloga da tuces u tv kao sumanut.
Zato sto su televizori tanki i kostaju preko 200 evra, a sirotinja nema para za novi i ovaj je kupila na rate pa se boji da se od udarca ne raspadne.
Zato što je jutarnja emisija Budilnik prestala da se emituje kad je BK televizija ugašena. A zna se kako se Budilnik prekida - šakom!
Srećna Srbska Nova godina!
Zato što su se ljudi naložili da mogu da prave televizor domaće proizvodnje, pa su rasturali uvozna dobra po kući: filips gowno, oćemo srbske čačkalice i televizore
ne mogu sad brate, jer imam neke papire da sredjujem u vezi posla
inače evo jedan vic koji sam sad malopre smislio, da ne bude da spemujem na temi:
Jedan dečko se razočarao u porodicu,familiju,društvo oko sebe i na poslu,i odlučio se na samoubistvo,ali ne može da se odluči na koji način, pa se zaključao u WC da razmisli.
Dugo se zadržao u WC-u,pa mu ćale popizdeo i počeo da viče:
- NEVENEEEEE!
- U jbt, pa stvarno bolje ipak Pančevački most,a ne da sečem vene.
I izadje iz WC-a ...
- Nevene sine, pa dobro majku mu, ima ovde još ljudi koji hoće da seru.
Ocigledno je bogoljub karic lupao mnogo televizora po kucama
hahahah
kakav god da bude odgovor, žajče, puši kurac
Bogoljub je govorio ljudima udri šakom u ekran ja kupujem novi kad budem imo vlast
osnovao je POKRET SNAGA SRBIJE, pa je narod bio snažan u rukama
ali očekujemo odgovor koji ima veze sa MOBTEL, konkretno ovim delom TEL - televizor heheheheh
NETAČNO.
МОБинг ТЕЛевизора џД
Radjard, Glavni i Crveni baron su iskoristili svoj limit, i jako mi je žao zbog njih.
Hvala na razumevanju!
Zato sto u njegovo vreme nije bilo "besplatnog" digitalnog signala, i sad je mnogo cistija slika i ne pojavljuje se sneg pa nemas razloga da tuces u tv kao sumanut.
Zato sto su televizori tanki i kostaju preko 200 evra, a sirotinja nema para za novi i ovaj je kupila na rate pa se boji da se od udarca ne raspadne.
Gospodine Chule37 vaš odgovor nažalost nije tačan.
Hvala na učešću!
Zato što je u to vrijeme iskako iz svakog tevea kao sto vam i ovi danas iskacu pa ono kad iskoci prsne teve jelte
SRECNA NOVA CRBI!!!!
Zato što je jutarnja emisija Budilnik prestala da se emituje kad je BK televizija ugašena. A zna se kako se Budilnik prekida - šakom!
Srećna Srbska Nova godina!
Jbg,ali vaši odgovori nisu tačni
paninaro
lečki_mrav
Zato što su se ljudi naložili da mogu da prave televizor domaće proizvodnje, pa su rasturali uvozna dobra po kući: filips gowno, oćemo srbske čačkalice i televizore
Ја овог Жајка замишљам као Голума из "Господара", не могу да се отмем том утиску
http://vukajlija.com/forum/teme/49162-vicevi-novi-nema-ih-na-internetu-novinama?strana=25#post_3408463
Produžavam do ponoći šansu za sve, jer sajt nije radio neko vreme.
Ponavljam pitanje:
žajk mađijo aj jednu partiju
Верујем да одговор има смисла и да ће изазвати не само "а-ха" већ и "хаха" моменат али ипак
http://m.youtube.com/watch?v=IxhQMOkk8i4
on govorio "razlupani" bez h, pa povecavao procenat tako izgovorenih reci.
ne mogu sad brate, jer imam neke papire da sredjujem u vezi posla
inače evo jedan vic koji sam sad malopre smislio, da ne bude da spemujem na temi:
Dugo se zadržao u WC-u,pa mu ćale popizdeo i počeo da viče:
- NEVENEEEEE!
- U jbt, pa stvarno bolje ipak Pančevački most,a ne da sečem vene.
I izadje iz WC-a ...
- Nevene sine, pa dobro majku mu, ima ovde još ljudi koji hoće da seru.