Vicevi-novi (nema ih na internetu & novinama)

1. Znate li one članke u novinama koji govore o tome kako se inteligencija nasleđuje od majke. E ima vic na kontu toga.

Dete: Tata, tata, mama kaže da mi je ona podarila inteligenciju
    Tata: Naravno, ja sam svoju sačuvao.

2. Hahahahhahahha glup si ko kurac

3. Шта каже Јевреј педофил кад наиђе на дјевојчицу у парку?
    - Оћеш да купиш ову бомбону?

4. Kako se zove košarkaš Partizana koji provodi najviše minuta na terenu?

- PEKMEZ hahaha...kontate, Peković je predsednik Partizana pa čim mu ovaj toliko igra sigurno mu je mezimac xDDD

5. Koje su bile poslednje reči Milke Canić?
    Laku noć...

6. Shomy23
    Kako se zove košarkaš Partizana koji provodi najviše minuta na terenu?

- PEKMEZ hahaha...kontate, Peković je predsednik Partizana pa čim mu ovaj toliko igra sigurno mu je mezimac xDDD

Hahahaha xD

7. Pitali pekača rakije zašto je napravio preljutu rakiju, a on im odgovori: "Ko gradi, taj i greši" xD

8. dobar Šomi, dobar

9. @Thilmo

A znas polaze ciga
    vozacki i pitaju ga koji
    je ovo znak a on kaze
    aluminijum

čuš ciga polaže vozački, pa to je vic samo po sebi

10. kako se zove govno od maroja?

11. pa kako će se zvati ako ne govno

hehe druže xD

12. Pa mogao si onda reci i Makaronac, isti kurac dodje

13. ovo znači rat

...pic

14. Питали неку дјевојку са каквим мушкарцима најчешће има секс.
    Каже она: Раније сам претежно имала секс са црнцима, а у последње вријеме више волим када сама пристанем на секс.. ХЕХЕ КОНТАТЕ

15. Šta peva kamenorezac kada se udvara devojci?
    Zbog tebe bih tucao kamen. xDDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.