Prijava

je li ovo četđipiti izrodio?

Čak Noris kad radi sklekove, on ne diže svoje tijelo, već spušta planetu!
Šta? Pa to može i moja baba.

Koja englska riječ ima pet uzastopnih suglasnika?

Sbskrajb

Srpstvo ima 6
::celtic smajli::

Hindi. Jezik u kome je svaki samoglasnik "a", a nakon svakog b, d, t, g, k, i p dolazi h.

Dhva Andhajca phračaja:
- Ghdha sa bhratha?
- Ava ma! Čatham Mahabharata. A tha?
- Khalaram. Aphrava završah Ramajana.

Kako se zove Bošnjak koji prestane da puši?
Nedim.
A kako se zove Srbin daltonista?
Nebojša.
A kako se zove najbrži Hrvat?
Jure.

Дошао Бошњо на Сан Сиро да тражи Алвара Рекобу. Наилази на Џека.
- Џеко, гдје је Рекоба?
Погледа он око себе и упита:
- Шта је рек'о ба?
- Рек'о ба, гдје је Рекоба!
- Ја би рек'о ба да је тамо где је и Кордоба.
- Ко ли му је сад тај Кордо, ба...

pa nije san siro nego sirnica...

heznimire kućo stara, ja mislio ti pedalirao ovo govno ukurac, a evo te.

i bivsu zovnem kad mi se prijebe

nije ti to zdravo bajo moj.

Pojavi se svemirski brod nad Bosnom i usisa Muju nekakvim zrakom. Ovaj u čudu, gleda oko sebe vanzemaljce i nepoznato mu okruženje, prirodno, krene da histeriše, međutim vanzemaljci ga zagrle i objasne mu da neće da mu naude, već ono, prijateljski, prolazili tuda pa u fazonu hajde da odvedu jednog čoveka na svoju planetu i pokažu mu šta sve tamo ima.

Stigne Mujo sa njima u njihovu galaksiju, tamo sve drugačije, ovi ljubazni i dobri prema njemu, pokazuju mu kojekakva čuda itd. U jednom trenutku jedan od vanzemaljaca shvati da bi Mujo u jednom trenutku morao ogladneti, i da bi to mogao biti problem.

- Ovde kod nas, vidiš, imamo ovo i još dva sunca koja neprestano kruže i napajaju nas potrebnom energijom, dovoljno je da ih posmatraš i upijaš. Tako se hranimo. Kako je kod vas?
- Mi dole kod nas jedemo, meso, mleko, povrće, voće...
- Šta je voće?
- Voće, e to ti je vidiš - imaš ovako jednu malu, majušnu semenku, posadiš je u zemlju, zaliješ vodom i čekaš, onda ona upija vlagu i toplotu, pukne i proklija, pusti mali koren i taj koren se hrani mineralima iz zemlje. Onda to raste i izraste u veliko drvo koje se hrani zemljištem i vodom, a svetlost pretvara u energiju fotosintezom, i ono da mnogo plodova koje jedemo, a svaki od tih plodova opet ima semenke od kojih možeš da uzgajaš po jedno novo drvo.

Vanzemaljci ga posmatraju u neverici, i krenu u glas - ma daaaa jeste, važi.

Шта кажу пчеле крајем фебруара кад их питаш да ли је стигло пролеће?
- Није још, ал саће.