Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Предражињо има компромитујуће слике Миње Суботе.
Hipnos je grupi devojka.
Предражињо је мрко погледао продавачицу на киоску.
Hipnos nosi majicu "Neću žvaku, 'oću kusur".
Предражињо је идејни творац лифта.
Hipnos je klaustrofobična.
Предражињо спава са плишаним зекама.
Hipnos spava sa pojasom nevinosti.
Предражињо прави кућице за птице, па их уништава.
Hipnos pere kosu svake prestupne godine.
Предражињо никад не носи чарапе.
Hipnos nikad nije imala vaške.
Predražinjo ne voli pasulj.:)
Goga se valja po blatu ko prasence.
Hahahaha!!!!!
Predražinjo više voli da gleda rvanje u blatu,nego"prasiće".;)
Gogi je porastao rep od kafe kad je bila mala.
Predražinjo me je tad upoznao,kad su meni "sređivali"rep-njemu su brkove od kafe..pa smo se sreli na istom mestu:)
VanGoga ima šiške ispod miške.
Dog se druži sa propalitetima.
Predražinjo mi stalno ostavlja negativne komentare na definicije, i hejtuje me najstrašnije.