Ко последњи побједник 133

1. мало креативности молим :Д

2. 3-0 za ganu protiv egipta neki snimak

3. Izađi izađi izađi! Al Kapone iz rupe izađi!

4. Lana lepa? Kesa. Kucaj Laura Michelle Prestin. I lepa i riba.

5. jel pika poker neko od vas

6. jel pikaš poker cokula

7. не, фуј то!
    игро у живо и фуј фуј фуј

8. Cokula ne vidim ti ovu sliku, daj neku drugu jebote, zanima me ko je:D

9. Ma idi u kurac, ne vide ti se slike ... završava li se na .jpg?

10. jel ti igraš poker kobe

11. Ja igram poker, ali ne preko fejsa i tih internet simulacija. Ortak ima cipove pa se skupimo, okupiramo neki lokal i cepaj. Teksas Hold 'em.

12. al pička ne sme da iznese u zadnje vreme, a kod Kineza nemaju tak' da se slabo pika u zadnje vreme .

13. Ne znam zasto mi ne igramo, dosta cipova smo i pogubili, ali smorilo je na neki nacin. Drzalo je to nas dugo, igrali smo i u pare i tako. Zavisi. Bas si me dobro podsetio, mogli bismo digramo ovih dana.

14. Ovaj je narucivao cipove preko neta, uzeo one zajebane. Dobili smo i onu zelenu podlogu haha

15. ma mi neke obične imali al kad je lik pička, pa ne sme da iznese . Ni vukajliju neće da napravi .

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.