Ко последњи побједник 133

1. Има мене :)

2. Боли курва, боли!

3. Ја уопште не пијем пуно, не шири дезинформације!

Не дај се!

4. Најјача сцена ми је била кад се нашла моја кева са неком њеном добро млађом другарицом, рецимо да је 6-7 година старија од мене. И каже она мојој кеви ајмо до Андрићграда, и прошетали до андрићграда и тамо има пивница. И каже ајмо на пиво неће шкодити, и поче мајка срати како пијем лијекове, како не пијем алкохол а гледа она цура у мене само што се није одвалила смијати, фала курцу сконтала је да ова моја не знам и прећутала :)

5. Их, једном на слави, успе ћале раџу да наздравимо и сад сви гледају у мене како ћу да попијем. Нормално, сукно на екс, овај се замало шлогирао. Најјаче је што нисам ни главом стресао него сам полизао уста и рекао ''добра''.

6. Мене моја кад би видјела шлогирала би се :) боље је да не зна :Р

7. Па да, лажеш их за њихово добро :)

8. Cokula gubimo od Širokog

9. Нисам алкос ал' волим да попијем.

10. Звезда не губи :)
    Па да, за кевино здравље :) ћале не зна који сам разред, ову би убило све :)

11. Хахаха па да, таки су ћалети

12. Најјача ми је изјава његова кад ме питао колико имам година, ја му кажжем да сам 95 годиште и да сам рачуна а онмртав ладан знам да сам те некад у рату правио само не знам кад :)

13. smanjili smo evo poluvreme sad

14. Сад да деремо Војводину у ватерполу и ја срећан. А сутра гробље!

15. хахахахахах који цар хахах

16. Цедевита у баскету, Воша у ватерполу!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.